Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa a ridicat în tot dreptul de administrare al Telegraf Advertising

ro

22 Mar, 2018 00:00 2456 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanţa au luat o nouă decizie în dosarul privind insolvenţa societăţii comerciale Telegraf Advertising (fosta Conpress Construct) SRL, reprezentată prin administrator statutar Sorin Gabriel Strutinsky.
 
Ieri, Ioana Pascu, judecător sindic al Tribunalului Constanţa, a ridicat în tot dreptul de administrare al debitoarei Telegraf Advertising SRL.
 
Dreptul de administrare al debitoarei constând în dreptul de a conduce activitatea, de a administra bunurile şi de a dispune de acestea va fi exercitat exclusiv de administratorul judiciar desemnat, Dovîncescu IPURL, care va prelua întreaga gestiune de la fostul administrator statuar înscris în fişa ONRC la data deschiderii procedurii insolvenţei potrivit Încheierii nr. 566/27.06.2017, pronunţată în dosarul nr. 1290/118/2017.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din data de 6 martie 2017. Conform portalului instanţelor de judecată, la data de 27 iunie, instanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Telegraf Advertising. Tot atunci, instanţa a desemnat, provizoriu, pe Dovîncescu IPURL în calitate de administrator judiciar. Mai mult, judecătorii au decis ca cererile creditorilor Arasound SRL şi Media Prod - România CO SRL să devină declaraţii de creanţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii