Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul Victor Ponta transmite un mesaj de felicitare Larisei Iordache şi Dianei Bulimar pentru medaliile obţinute la Campionatele Europene

ro

21 Apr, 2013 15:18 1243 Marime text
GUVERNUL ROMÂNIEI

6.04.2013

Prim-ministrul Victor Ponta transmite un mesaj de felicitare Larisei Iordache şi Dianei Bulimar pentru medaliile obţinute la Campionatele Europene
 
Prim-ministrul Victor Ponta transmite un mesaj de felicitare româncelor Larisa Iordache şi Diana Bulimar pentru medaliile obţinute la Campionatele Europene de gimnastică de la Moscova.
”Doresc să transmit cele mai sincere felicitări fetelor noastre pentru medaliile obţinute la Moscova. Salut şi admir ambiţia şi determinarea prin care Larisa Iordache şi Diana Bulimar au luptat pentru ca podiumul de la Moscova să fie dominat astăzi de România.
Rezultatele obţinute sunt nu doar o dovadă incontestabilă a muncii depuse în timp, dar mai ales un motiv de bucurie şi mândrie pentru românii de pretutindeni.
În urma performanţelor de azi, România ajunge la cota de cinci medalii la Moscova.
Tocmai de aceea, doresc să-l felicit şi Flavius Koczi, şi pe toţi sportivii care evoluează sub drapelul României la aceste Campionate Europene.
Vreau să ştiţi că o ţară întreagă vă sprijină, vă ţinem pumnii şi credem în succesul vostru!
Mult succes!”

Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii