Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:12 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alocare financiară pentru Școala Superioară de Aviație Civilă

ro

27 May, 2015 18:25 366 Marime text
Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 1,465 milioane de lei, fonduri destinate finanțării cheltuielilor cu pregătirea personalului aeronautic și a celor aferente misiunilor de asistență medicală publică de urgență desfășurate de Școala Superioară de Aviație Civilă.

Școala Superioară de Aviație Civilă a fost desemnată operator aerian al unei aeronave primită prin sponsorizare în cursul anului 2014, în condițiile în care finanțarea pregătirii personalului aeronautic este asigurată prin alocarea de fonduri suplimentare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. Reglementările legale privind aceste aspecte sunt incluse în OUG 57/2014.

În cursul anului 2014, precum și în bugetul pentru 2015 al Ministerului Transporturilor, au fost alocate fonduri pentru pregătirea personalului și operaționalizarea aeronavei. Suma alocată prin Hotărârea adoptată astăzi, respectiv 1,465 milioane de lei, completează finanțarea necesară Școlii Superioare de Aviație Civilă.
 
Biroul de Presă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii