Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 30.01.2009

ro

30 Jan, 2009 18:24 909 Marime text

MINISTERUL INTERNELOR ŞI REFORMEI ADMINISTRATIVE
J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Relaţii Publice
B-dul. I.C. Brătianu  Nr. 246 ; Tel. : 0241.623435, Fax : 0241.545948
www.jandarmeriamobilatomis.ro
e-mail: grupareadejandarmimobilatomis@yahoo.com
                                                                                                                                                                                                        

BULETIN INFORMATIV
                                                                                               Nr. 12
Constanţa, 30.01.2009

Ordine si siguranta publica
 
 In ultimele 24 de ore, jandarmii Gruparii Mobile „TOMIS” aflati in misiunile de mentinere a ordinii si sigurantei publice in municipiul Constanta, pe raza Sectiilor de Politie 1, 2 şi 4 au aplicat 27 sanctiuni contraventionale, din care 13 avertismente scrise si 14 amenzi, in valoare totala de 2.400 lei si au fost constatate doua infractiuni, cu doi autori.
 Defalcat, pe zone de interes operativ, sanctiunile contraventionale au fost constatate si aplicate astfel:
- 17 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.000 lei, in zona institutiilor de invatamant preuniversitar, pentru patrundere fara respectarea normelor legale, consum de bauturi alcoolice, refuz de legitimare, tulburarea ordinii si linistii publice, etc.;
- 10 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.400 lei, pe timpul misiunilor de mentinere a ordinii si sigurantei publice in zona Sectiilor de Politie, pentru provocare si participare la scandal, refuz de legitimare, adresare de injurii si expresii jignitoare la adresa altor cetateni, consum de bauturi alcoolice, etc..  

Vindea peşte în garaj

 In data de 29 ianuarie a.c., in jurul orelor 12.30, cu prilejul unei actiuni pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu peşte, desfasurată de luptatori din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „TOMIS” împreună cu inspectori ai ANPA Constanţa, în zona cartierului Tomis III, a fost depistat un bărbat care comercializa peşte din incinta unui garaj auto particular.
 Bărbatul, care nu deţinea documente de provenienţă a peştelui şi nici autorizaţie pentru desfăşurarea unor activităţi comerciale, a declarat că nu cunoaşte provenienţa peştelui, că i l-a dat proprietarul garajului pentru a-l comercializa.


 Cantitatea de 25 kg peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unui centru de comerciali zare a peştelui pentru a fi valorificată.
 Pe numele lui ERGIAN R. de 31 ani, din constanţa, au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comerţ ilicit cu peşte, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru soluţionare.

Fier vechi sustras din portul Constanţa

 În data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, o echipă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, aflată în serviciul de patrulare în zona Poarta 6 a portului Constanţa, a depistat un bărbat, care transporta o vană şi o bară metalică, în greutate totală de 80 hg, sustrase din incinta portului, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a deşeurilor metalice.
 Pe numele lui D. ION de 36 ani, din judeţul Constanţa, au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul fiind înaintat spre soluţionare parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
  
OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Locotenent colonel
  SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii