Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa - 29.04.2009

ro

29 Apr, 2009 20:31 840 Marime text

NOTA

  In urma unor verificari  efectuate privind activitatea SC C.T.&T.C. PRODUCTS SRL Constanta, a efectuat un numar de 84 operatiuni vamale de import si a vandut marfurile importate (materiale de constructii si textile) catre diversi clienti, persoane juridice din Romania, valoarea totala a acestora fiind de 6.675.250,72 lei.
Intrucat societatea nu functioneaza la sediul social declarat, consideram ca achizitiile si vanzarile efectuate nu au fost evidentiate in contabilitatea societatii.  Astfel  prezumam ca prejudiciul produs bugetului de stat este in suma de 1.959.350,91 lei.

  SC Nismo Sport SRL Dulcesti, societate ce nu functioneaza la sediul social declarat, a comercializat motorina si solventi catre diferiti agenti economici din Constanta.
Fostul asociat unic, de etnie turco-tatara, a cesionat partile sociale catre un cetatean roman care a ridicat toate documentele societatii si nu s-a mai prezentat la sediul firmei desi in termen de 30 de zile trebuia sa schimbe sediul social si sa comunice la Oficiul Registrului Comertului Constanta modificarea statutara.
  Prejudiciul in acest caz este in suma totala de 2.197.480,33 lei.
 Pentru ambele societati au fost intocmite sesizari penale care au fost transmise Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta precum si adrese catre Directia Generala a Finantelor Publice Constanta pentru calcularea cu exactitate a prejudiciilor create.

         COMISAR SEF SECTIE

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii