Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:56 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - 11 cetăţeni români surprinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră constănţeni în timp ce sustrăgeau cereale - 17.09.2014

ro

17 Sep, 2014 13:48 654 Marime text
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

11 cetăţeni români surprinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră constănţeni în timp ce sustrăgeau cereale

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat 11 cetăţeni români care sustrăgeau cereale în apropierea frontierei de stat cu R. Bulgaria.

În data de 16.09.2014, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa au observat, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, mai multe persoane care se deplasau cu şapte atelaje hipo spre teritoriul R. Bulgaria.
Poliţiştii de frontieră români au desfăşurat o acţiune specifică de surprindere în flagrant a celor 11 bărbaţi care sustrăgeau cereale în apropierea frontierei de stat.
Bărbaţii în cauză au fost reţinuţi şi conduşi la sediul S.P.F. Băneasa pentru cercetări, întregul prejudiciu fiind recuperat.
Verificările au stabilit că sunt cetăţeni români şi au vârste cuprinse între 19 şi 53 ani, toţi fiind domiciliaţi în judeţul Constanţa.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit bărbaţilor în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă de ieşire din ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, furt şi furt calificat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii