Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundatia „Ing. Niculae Nejloveanu – Maestru in Arta Culinara”, gazda seminarului „Ateliere gastronomice demonstrative 2011 – traditii romanesti si arome frantuzesti”

ro

19 Dec, 2011 16:14 1202 Marime text

Centrul European de Gastronomie si Turism– Constanta si Fundatia „Ing. Niculae Nejloveanu – Maestru in Arta Culinara”sunt gazda seminarului „ATELIERE GASTRONOMICE DEMONSTRATIVE 2011 – TRADITII ROMANESTI SI AROME FRANTUZESTI”, care se desfasoara in perioada 19 – 22 decembrie 2011.
Invitat special: Vincent PERRÉ- Profesor la Centrul European de Profesii Culinare – Paris
Se vor dezbate:
- Teme actuale si tendinte gastronomice in restaurante si  bucatarii
- Demonstratii gastronomice (cu degustare) „Preparate spefice perioadei sarbatorilor de iarna”
- Sfaturi practice si economice pentru toate gusturile.
- Sesiuni de intrebari si raspunsuri pe teme culinare.
- Participarea este gratuita.
Evenimentul are loc la sediul Centrului European de Gastronomie si Turism, Bdul 1 Decembrie 1918 nr. 12, in sala „Amfitreatru Demonstratii Gastronomice”. Detalii si confirmari perticipare la numarul de telefon: 0734.337.116.

Programul seminarului:
19 decembrie, orele 1800 – participare gratuita:
- „CATERING”: Prezentarea tendintelor in catering pentru anul 2012
Lector: Vincent PERRÉ- Profesor CEPROC – Paris
 20 decembrie, orele 1600  - participare gratuita:
- „Transarea porcului pe specialitat”i: Spectacol de neuitat, program artistic de exceptie – muzica, dansuri, colindatori – imbinat cu traditiile de Ignat.
Maestri in Arta Culinara:  - Ing. Niculae Nejloveanu
      - Prof. Vincent Perré


Evenimentul se va incheia, pentru cei care doresc, cuCina Romanesca de Ignat– orele 1800 – 80 lei/persoana
 21- 22 decembrie, orele 1800 – participare gratuita:
- „Antreuri, legume si garnituri, deserturi si decoruri speciale pentru Craciun”: demonstratii culinare executate cu rafinament si maiestrie profesionala. La final sesiune de degustare a preparatelor.
Lector: Vincent PERRÉ- Profesor CEPROC – Paris

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii