Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competitia nationala pentru licee Fii reporter de liceu!

ro

17 Feb, 2010 15:46 1210 Marime text

Competitia nationala pentru licee: Fii reporter de liceu!

Fundatia Soros Romania organizeaza competitia nationala pentru licee – “Fii reporter la tine în liceu! Fii cetatean activ in comunitate!” in cadrul proiectului “Reporter de liceu”.

Proiectul Reporter de liceu reprezinta o noua initiativa a Fundatiei Soros Romania, initiativa  prin care ne propunem sa contribuim la cresterea gradului de implicare a tinerilor in actiuni civice, sa oferim un cadru non-formal de invatare, folosind jurnalismul cetatenesc si uneltele specifice new media (web 2.0), sa intarim legatura dintre scoala si comunitate.

In urma competitiei, 6 echipe, formate din cate 4 elevi de clasa a XI-a si un profesor coordonator, vor fi alese sa ia parte la activitatile derulate in cadrul proiectului: seminarii de instruire cu activisti ONG si jurnalisti profesionisti, infiintarea ziarului liceului pe o platforma online, scrierea si publicarea de articole despre activitatea scolii si evenimentele din comunitatea respectiva, participarea la o tabara de vara pentru aprofundarea cunostintelor dobandite. Cel mai bun ziar si cei mai buni autori vor fi premiati la sfarsitul anului.

Proiectul va continua in anii urmatori, extinzand posibilitatea de participare a liceelor din intreaga tara.

Formularul de participare la competitie poate fi descarcat de pe pagina de internet a Fundaţiei Soros Romania, www.soros.ro, sau poate fi cerut la adresa de email rdl@soros.ro.

Data limita de trimitere a aplicatiei in format electronic este 10 martie 2010, ora 17:00, la adresa de email rdl@soros.ro.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect puteti scrie la adresa rdl@soros.ro, persoana de contact Denisa Ionescu, coordonator de program.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii