Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:47 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Distinşilor Vizitatori la Platinum Eagle - 15

ro

23 May, 2015 10:57 572 Marime text
 Ziua Distinşilor Vizitatori a modulului anual de pregătire „Platinum Eagle”, din cadrul exerciţiului multinaţional „Black Sea Rotational Force 15” (BSRF-15), se va desfăşura marţi, 26 mai, începând cu ora 9.00, în Poligonul Babadag, judeţul Tulcea.
Jurnaliştii interesaţi să asiste la activitate sunt rugaţi să transmită datele de contact (numele şi prenumele, instituţia media, seria şi numărul documentului de identitate şi ale legitimaţiei de presă, numărul de înmatriculare al mijlocului de transport şi numărul de telefon), la adresa de e-mail relatii.publice@forter.ro, până luni, 25 mai, ora 12.00.
Reprezentanţii mass-media vor fi aşteptaţi marţi, 26 mai, până la ora 8.00, în parcarea situată vis-a-vis de sediul Batalionului de Infanterie Marină din Babadag, de unde vor fi preluaţi cu mijloace de transport ale M.Ap.N.
***
În cadrul modulului „Platinum Eagle” se instruiesc în comun 750 de militari din Brigada 1 Mecanizată „Argedava”, precum şi structuri în sprijin din forţele aeriene şi navale, împreună cu militari din Bulgaria şi cu cei ai Infanteriei Marine a Statelor Unite ale Americii, dislocaţi în Europa.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii