Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend în FABRICA Alt Fest România - tatuaje, body piercing, muzică şi sport extrem!

ro

26 Mar, 2014 14:37 1332 Marime text
Club Fabrica va fi gazda Alt Fest România, primul festival alternativ din România care strânge la un loc tatuaje, body piercing, muzică alternativă şi sporturi extreme. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul weekend-ului, sâmbătă şi duminică.

Să începem cu ce ştim mai bine, cu muzica. Şi după aceea ne şi tatuăm, ne înfingem chestii prin nas sau ne aruncăm în cap cu placa.

Muzică

Alt Fest va fi ilustrat sonor de către trupele: Pinholes, Pistol cu Capse, The Amsterdams, Cap de Craniu, H8 și Coma. Cu participarea extraordinară şi plenipotenţiară a domnilor DJ Bufnitz și DJ Hefe.

Tatuaje şi piercing

În acest weekend, în Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50) îi veţi regăsi pe reprezentanţii celor mai cunoscute saloane din Bucureşti: Next Level Tatoo, Old Bastards Tattoo București, Dark Side Ink Division, Pisica Grasă Tattoo și Famous Tattoo Studio. De asemenea, puteți descoperi prezente şi magazine online din aceste domenii: Casa Tatuajelor, noul brand Brici, Pierce Yourself.

Sporturi extreme

Pe parte de sport extrem, îi avem invitaţi pe cei de la AX Extreme, specialiştii în longboards. Pentru cei neavizaţi, longboard-urile sunt un fel de skateboard-uri, dar mai lungi.

Revista de cultură urbană “Mielu” va fi prezentă la festival cu un număr pilot.

Printre invitații speciali ai evenimentului vor fi prezenți  și cei din Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România, care își vor dezvălui bărbile și portul tradițional sub sloganul "Barba Cum Laude".

Tombole, concursuri şi premii

Avem muzică alternativă, tatuaje, body piercing, sporturi extreme, bărboşi, mustăcioşi… ce mai lipseşte? Cine a zis “concurs de băut bere”? Foarte bine! Avem şi din ăsta! A zis cineva “tombolă cu premii”? Are băiatu’ şi tombolă cu premii! Primii 100 de participanţi care ajung la festival (atât sâmbătă, cât şi duminică) vor fi înscrişi automat la tombola cu premii. Dintre premii amintim aici: un zbor cu avionul, tatuaje diverse, piercing-uri unde nu-ţi imaginezi şi multe alte surprize pe care noi le bănuim a fi plăcute.

Sponsorii Alt Fest România: Canyon, Monster, AventuraCard, CasaTatuajelor.

Acest eveniment este organizat de BlogInk şi Pierce Yourself, în colaborare cu Dark Side şi Club Fabrica. Evenimentul este susţinut de Canyon, Desperados şi Monster.

Data şi ora: sâmbătă şi duminică, 29 şi 30 martie
Open Doors: ora 17, în fiecare zi din weekend
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50)
Concert: Pinholes, Pistol cu Capse, The Amsterdams, Cap de Craniu, H8 și Coma, DJ Hefe, DJ Buvnitz
Intrare: 15 RON
Alt Fest România pe Facebook
Fabrica - pe Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii