Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, UMF „Carol Davila” Bucureşti

ro

11 Apr, 2016 10:27 5391 Marime text
 Avem onoarea de a vă prezenta oficial cea de-a VII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila” București. Acest eveniment de anvergură este organizat de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), cu sprijinul şi continua colaborare a conducerii UMF “Carol Davila“. Anul acesta, Simularea Examenului de Admitere va avea loc în data de 28 maiperioada de înscriere fiind 11-29 aprilie. 
 
Doritorii sunt rugaţi să acceseze site-ul ssmb.ro/simulare. Paşii pentru înscriere sunt următorii :
1. Accesezi pagina „Înregistrare”, apoi iți creezi un cont folosind datele personale. În momentul creării contului este nevoie să specifici proba la alegere (Chimie/ Fizică), iar adresa de e-mail folosită trebuie să fie validă.
2. Achiți taxa de participare în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100. Plata taxei se poate face doar prin depunere la ghișeu sau prin transfer bancar. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal etc).
În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul te rugăm să specifici la Mențiuni numele participantului pentru care se achită taxa.
3. Te autentifici în cont pe pagina „Login” folosind adresa de e-mail și parola introduse la înregistrare.
4. Încarci dovada de plată în câmpul „Dovada de plată”.
5. Aștepți confirmarea efectuării plății pe e-mail (poate dura până la 72 de ore de la momentul încărcării dovezii de plată).
 
Prin organizarea Simulării ne dorim informarea şi sprijinirea candidaților în vederea unei bune pregătiri pentru o viitoare carieră în domeniul medicinei, dar și familiarizarea cu atmosfera și competiția științifică. Profesionalismul şi seriozitatea organizării se reflectă în numărul de participanți care crește de la o ediție la alta, dovadă fiind cei peste 2500 de candidați înscriși în anul precedent.
            
 
În cadrul evenimentului, pe lângă latura academică a evenimentului, Societatea Studenților în Medicină din București, le pregătește viitorilor boboci câteva surprize menite să le ofere acestora o imagine de ansamblu a ceea ce reprezintă activitatea unui student la medicină, printre ele aflându-se și Târgul de Proiecte (candidații vor avea ocazia să ia contact cu studenții și să vadă ce presupune voluntariatul în medicină, să ia parte la turul facultății, să vadă cum se desfășoară o zi din viața unui student). 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii