Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, în Club Fabrica The Ocean, Tides From Nebula şi Abraham bagă metal în Fabrica

ro

19 Nov, 2013 18:18 1086 Marime text
Sâmbătă seară, amatorii de metale grele sunt invitaţi nu pe la centrele de colectare ale REMAT ci în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), la cea de-a zecea ediţie Urban Metal.

Cele trei trupe care se vor produce LIVE pe scena din Fabrica vor fi nemţii de la The Ocean, polonezii de la Tides of Nebula şi elveţienii de la Abraham, nu neapărat în această ordine. Din contră.

Biletele costă 40 de lei şi se vor achita pe cât posibil cu bancnote şi nu cu metal. Biletele se găsesc la poarta Fabricii în seara evenimentului cultural.

Data şi ora: sâmbătă, 23 noiembrie, ora 20
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)
Cine: Abraham (21:00), Tides From Nebula (21:45) şi The Ocean (22:45)
Afterparty: Da, este.
Preţ: 40 RON (în ziua concertului, doar la poarta Fabricii)
Facebook + Join Event: Urban Metal Ediţia 10
Weather: Bucharest, 23 noiembrie

----------------------------------------------------------

The Ocean (Germania)

După două concerte alături de Cult of Luna la Bucureşti şi Timişoara, The Ocean (din Berlin) se întorc în capitală pentru un show în postura de headlining act, ocazie cu care îşi vor promova cel mai nou album intitulat “Pelagial”.

The Ocean este la ora actuală una din cele mai bine cotate formaţii din scena contemporană metal, având un palmares impresionant de peste 500 de concerte în toată lumea, turnee alături de: Opeth, Anathema, The Dillinger Escape Plan, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna, Mastodon şi Isis.

Show-ul de la Bucureşti va avea parte de acelaşi setup impresionant de video şi lumini, completând paleta muzicală aparte dovedită de Robin Staps şi colegii săi. Acesta va fi şi unul din ultimele concerte The Ocean prezentat în actuala componenţă. E inutil să numeri câţi oameni au trecut prin The Ocean. Straps susţine că este vorba de peste 40 de muzicieni, însă nimeni nu-şi aminteşte cu precizie. Unii au murit, alţii au căzut în patima băuturii, în timp ce restul pur şi simplu au dispărut...

--------------------------------------------------------

Tides From Nebula (Polonia)

Un nume deloc străin pentru România, grupul polonez Tides From Nebula se află la a treia prezenţă în Bucureşti.Actualmente una din cele mai titrate formaţii post-rock ale momentului, grupul polonez îşi va promova noul album intitulat “Earthshine”, produs de Zbigniew Preisner, figură importantă a lumii muzicii şi filmului, acelaşi care a lucrat şi pentru noul disc semnat de Davig Gilmour.

Palmaresul trupei cuprinde turnee alături de Riverside, Ulver, This Will Destroy You sau Caspian.

--------------------------------------------------------

Abraham (Elveția)

Aflată în premieră în România, formaţia din Lausanne, Elveţia este rezultatul unei palete muzicale ce cuprinde subtilitate, violenţă, disperare, dar şi frumuseţe.

Abraham înseamnă hardcore, post metal, înseamna un debut intitulat “An Eye on the Universe”, înseamnă turnee alături de: Intronaut, Mumakill, The Ocean sau Cult Of Luna.


----------------------------------------------------------


Despre proiectul Urban Metal

Strada 11 Iunie, de peste 5 ani în slujba muzicii bune, în slujba sonorităţilor grele. Aceeaşi echipă care te-a întâmpinat la cele mai tari concerte de metal din Bucureşti te invită din nou la spectacol.

Vei avea de urmărit tinere speranţe ale scenei, nume consacrate, cât şi formaţii de talie internaţională, toate acestea într-un singur loc: Urban Metal.

Proiectul Urban Metal este creat şi supervizat de Mighty Owl Productions, aceeaşi echipă care a asigurat booking-ul şi co-producţia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din România.

---------------------------------------------------------

Resurse online:

Fabrica - pe Facebook
Facebook: Urban Metal Ediţia 10

The Ocean - "Firmament" (OFFICIAL LIVE VIDEO)
Tides From Nebula - Only With Presence (official video)
Abraham - Start with a Heartbeat (music video)

The Ocean - pagina de Facebook
Tides From Nebula - pagina de Facebook
Abraham - pagina de Facebook

București, 19 noiembrie 2013
anca romanescu | punk pr | 0732 144 570 | 0745 10 20 24 | anca@punkpr.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii