Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Barcelona îşi uneşte forţele cu Gatorade

ro

01 Nov, 2013 12:54 1312 Marime text
FC Barcelona a anunţat că Gatorade va fi Partenerul Oficial de Nutriţie în Sport al Barça. Clubul şi cunoscutul brand de băuturi sportive vor începe un parteneriat global de trei ani, hidratând întreaga echipă FC Barcelona, înclusiv pe Neymar, Xavi, Puyol şi Messi.
 
Beneficiile parteneriatului vor include produse Gatorade Prime, Performer şi Recover şi echipament pe tușele stadionului Camp Nou, în vestiare, în timpul conferinţelor de presă şi acces pentru Club la Institutul Gatorade de Știinţă a Sportului, un laborator de ultimă generație, dotat cu echipamente de testare ce vor asigura sprijin și consiliere în nutriție pentru FC Barcelona. Prezenţa Gatorade pe marginea stadionului Camp Nou va începe cu meciul „El Clasico” de sâmbătă, 26 octombrie.  
 
Vice-preşedintele FC Barcelona, Javier Faus, a explicat de ce Clubul a ales Gatorade: „Suntem foarte mulţumiţi de aceast parteneriat. Gatorade este un brand internaţional de prestigiu, lider în domeniul băuturilor sportive şi cu un mare angajament față de cercetarea ştiinţifică. Acest acord întăreşte programul nostru de sponsorizare, aducându-ne alături unul dintre cele mai importante branduri din lume în domeniul sportiv. De asemenea, pentru noi reprezintă un pas mai departe spre America, unul dintre cele mai importante teritorii din punct de vedere strategic pentru Club, FC Barcelona având o bază de suporteri imensă acolo”.
 
Acest anunţ întăreşte poziţia Barçei în fruntea „La Liga” (liga spaniolă). Pentru Gatorade, colaborarea cu FC Barcelona marchează atingerea unui parteneriat cu 84 de cluburi de fotbal la nivel mondial, simbolizând angajamentul profund al brandului pentru fotbal. Luna trecută, Gatorade a anunţat parteneriatul cu FC Arsenal şi FC Liverpool.
 
„Prin parteneriatul cu FC Barcelona, unul dintre cele mai performante cluburi din lume, Gatorade speră să ajute la îmbunătăţirea rezultatelor sportivilor de elită din fotbal,” declară Andrea Fairchild, Vice-preşedinte şi Global & Sports Marketing Gatorade. „Aşteptăm cu interes să aducem în acest club de renume produsele şi serviciile noastre fundamentate ştiinţific, crescând în acelați timp gradul de conştientizare cu privire la implicarea noastră în susținerea sportivilor din fotbal la nivel mondial.”
 
 
 
 
-mai multe-
 
FC Barcelona îşi uneşte forţele cu Gatorade Cont. / Pagina 2
 
Xavier Orriols, Preşedinte PepsiCo Sud-Vestul Europei, adaugă: „Suntem încântaţi că brandul nostru sportiv numărul 1 în lume, Gatorade, este partener cu unul dintre cele mai bune cluburi, FC Barcelona. Acest parteneriat va întări ambele branduri, care îşi vor continua astfel pasiunea pentru fotbal.”
 
Pentru mai multe informaţii despre FC Barcelona şi Gatorade, vă rugăm să vizitaţi www.fcbarcelona.com şi www.gatorade.com.
                                                            
 Despre Gatorade:
Compania Gatorade, o divizie a PepsiCo, dezvoltă inovaţii pentru susținerea performanţei sportive, concepute pentru a satisface nevoile atleţilor, pe toate nivelurile competiţiilor mondiale şi pentru o gamă largă de sporturi. Cu o istorie de peste 40 de ani de studiu a celor mai buni atleţi din lume şi fundamentată pe ani de cercetare despre hidratare şi nutriţie sportivă la Institutul Gatorade de Știinţă a Sportului, Gatorade asigură produse formulate ştiinţific pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de energizare a atleţilor în toate fazele activităţii fizice. În România, Gatorade este prezent din 2006. Pentru mai multe informaţii şi lista completă de produse, vizitaţi www.gatorade.com.
 
Despre FC Barcelona
FC Barcelona a fost fondat pe 29 noiembrie 1899, la iniţiativa elveţianului Hans Maximilian Gamper, cunoscut sub numele de Joan Gamper. El şi un mic grup de colaboratori au creat clubul care a ajuns să reflecte spiritul unei naţiuni primitoare şi grijulii, catalanii. De la fondare, clubul a avut 39 de preşedinţi. De la Walter Wild la Sandro Rosell, Barça s-a dezvoltat într-un fenoment social masiv care se reflectă mult mai departe de limitele unui simplu sport. Clubul a crescut împreună cu oraşul din jurul său şi a ajuns să reprezinte Barcelona şi Catalonia în toată lumea.
 
FC Barcelona are acum mai mulţi membri decât orice alt club de fotbal din lume şi realizările sale l-au făcut a fi unul dintre cele mai de succes cluburi. Multele victorii faimoase şi sportivii de elită ce au jucat pentru club de-a lungul timpului (Kubala, Cruyff, Maradona, Romario, Rivaldo, Ronaldinho, Messi, şi mulţi alţii) formează o parte importantă din moştenirea Barçei. Dar acestea ar fi doar nişte povești, fără realitatea socială extraordinară din spatele evenimentelor.
 
Puţine cluburi au câştigat la fel de multe titluri importante precum FCB; acestea incluzând 4 Ligi ale Campionilor, 22 Ligi Spaniole, 26 Cupe Spaniole, 10 Supercupe Spaniole, 4 Supercupe Europene, 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor FIFA și 4 Cupa Cupelor UEFA. Numeroși jucători au câştigat onoruri majore internaţionale cât timp au fost la Barça, incluzând câștigarea a 4 distincții „Balonul de Aur” de către Leo Messi, 13 top marcatori de top în „La Liga” (de 3 ori Leo Messi) şi 19 distincții pentru recordul de cel mai bun goalkeepper (5 pentru Antoni Ramallets şi 5 Víctor Valdés).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii