Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment Bucharest International Jazz Competition | 17 – 24 mai 2014 - 100 % jazz & more…

ro

06 Nov, 2013 11:58 1605 Marime text
Festivalul Internațional EUROPAfest 2014 - jazz | blues | pop | clasic, marca jmEvents, sinonim cu 21 de ani de muzică bună promite din nou întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă și aceeași combinație inedită - concerte, concursuri, jam sessions, caffe festival, inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.
 
Unul dintre evenimentele cele mai apreciate, deopotrivă de public și specialiști, este Bucharest International Jazz Competition, în care noua generație de artiști redefinește jazz-ul în proiecte inovatoare.
 
Din SUA, Europa, dar și Asia cei mai buni muzicieni ai momentului vor sosi la București pentru concerte de excepție. Există emoții, mize mari, entuziasm și multe momente inedite rezervate publicului. Și mai există un juriu format din personalități excepționale, artiști și profesori, care vor desemna câștigătorul, ce astfel adaugă portofoliului său unul dintre cele mai reputate concursuri de profil. Ajuns la ediția cu nr. 8, Bucharest International Jazz Competition, a fost cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz ale lumii.
 
Editia 2014 a fost lansată, perioada de aplicații e deschisă până pe 10 februarie, regulamentul fiind public pe site-ul jmevents.ro și jazzcompetition.ro, așa că trupele și vocaliștii interesați se pot înscrie. Vârsta participanților trebuie să fie de până la 35 de ani, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 7.000 Euro. Sub sloganul “100% jazz and more…” evenimentul prezintă concerte, jam sessions și workshopuri.
 
Așadar, între 17 și 24 mai 2014 Bucureștiul devine capitala mondială a jazz-ului, în aceeași notă unică și efervescentă. Pentru publicul format din iubitorii de gen, sau din neinițiați încă în lumea jazz-ului, concursul reușește să strângă valorile noii generații de jazz din întreaga lume. În 2013, 27 de trupe din 22 de țări au încântat audiența.
 
EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment ! Ediția cu nr. 21 se va bucura de o atmosferă jazz-istica bogată în idei și emoții inedite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii