Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, 15.08.2014 - Expomineralia în Maritimo Shopping Center

ro

15 Aug, 2014 13:41 1647 Marime text
Vizitatorii târgului Expo Mineralia vor putea alege dintr-o colecţie de peste 150.000 de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni realizate din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, provenite din peste 50 de ţări ale lumii, inclusiv din România.
Pasionaţii de obiecte din minerale vor avea ocazia unică de a vedea o piesă cu totul aparte - un smarald impunător, cu o greutate de peste trei kg. Un astfel de exponat este foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Toţi cei care vor să admire smaraldul, nestemata preferată de Cleopatra, sunt aşteptaţi la cea mai mare expoziţie de pietre preţioase şi semipreţioase din Constanţa.
Pe lângă acest smarald, participanţii vor putea admira şi alte piese rare, cum ar fi spinelul roşu, rubine şi safire. Pentru prima dată, în cadrul acestei ediţii vor fi expuse şi diamante.
La târg sunt prezentate şi păpuşi Matrioşka, icoane, accesorii, brăţări, coliere, cercei şi alte obiecte din lemn, pentru care s-au utilizat peste 30 de tipuri de esenţe. Pe lângă ele, vor fi expuse şi decoraţiunile realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.
Participanţii la târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expo Mineralia, ce se desfăşoară de miercuri, 13 august, până duminică, 17 august, în incinta Maritimo Shopping Center, vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.
Vă aşteptăm!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii