Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:25 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judetean Constanta pe post de Mos Craciun pentru primarii PSD si PNL

ro

15 May, 2012 18:40 1462 Marime text

Partidul Democrat Liberal Constanta cere conducerii USL a Consiliului Judetean Constanta sa faca public modul in care se aloca fonduri catre primariile conduse de primari PSD si PNL fata de modul in care se aloca fonduri catre primariile conduse de primari PDL.

"Fondurile au fost alocate discriminatoriu doar pentru primariile PNL si PSD, Consiliul Judetean uitand ca si in celelalte localitati traiesc oameni, care au nevoie de aceste fonduri. Nu putem sa lasam in judetul Constanta localitati care se zbat la limita saraciei, comparativ cu altele care se lafaie in fonduri primite de la Consiliul Judetean" a afirmat candidatul PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Florin Gheorghe.

Candidatul PDL solicita actualului presedinte al CJC sa puna la dispozitia publicului cati bani a alocat prietenilor politici si cati bani a alocat primarilor din opozitie, in ultimul mandat.

"Eu nu voi face o astfel de discriminare intre primarii, fiindca tot oamenii din judet au de suferit. Cand voi ajunge presedinte, voi aloca fonduri in primul rand acolo unde este necesar. Nu culoarea politica trebuie sa fie criteriul, ci nevoile oamenilor" a mai precizat Florin Gheorghe.

Reactia PDL Constanta vine in contextul in care Guvernul condus de Victor Ponta a retras fondurile necheltuite doar de la primariile PDL, iar Consiliul Judetean Constanta a alocat fonduri, in ultima sedinta de consiliu, doar catre primariile PSD si PNL.

Biroul de comunicare al candidatului Florin Gheorghe

Ti-a placut articolul?

Comentarii