Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ytong lanseaza „CASA LA GALBEN" - program de sustinere a calitatii in constructii

ro

04 May, 2011 17:13 2390 Marime text

Ytong, singurul brand premium de bca de pe piata romaneasca de zidarie, lanseaza conceptul CASA LA GALBEN, program national de sustinere a calitatii in constructii. In cadrul acestui program, Ytong ofera un pachet complet de casa noua celor care vor sa-si construiasca o locuinta durabila si eficienta energetic. La achizitionarea zidariei tip bca Ytong beneficiarul primeste, in plus, mortarul in pat subtire, un set de scule profesionale, transportul pe santier si consilierea mesterului specialist Ytong care va oferi suportul pentru instruirea zidarilor si realizarea primului rand de zidarie al casei. Roddia semneaza noua campania de comunicare YTONG, care va fi declinata in print, online, radio, PR si evenimente BTL pe toata durata anului 2011.

"In Romania inca simtim lipsa unei culturi a calitatii in constructii, iar CASA LA GALBEN reprezinta efortul Ytong pentru promovarea acestei abordari. Continuare a campaniei „Ieftin te costa mai mult!", demarate in 2010, CASA LA GALBEN reprezinta solutia moderna pentru o casa durabila, performanta energetic si foarte eficienta din punct de vedere al costurilor si al timpului petrecut in procesul de construire", a declarat Marius Dragne, Marketing Manager, Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

"Credem ca hazul de necaz este foarte sanatos si face loc schimbarilor pozitive, asa ca am ales sa punem accentul pe cat de usor se pot schimba lucrurile in bine. Alternativa Ytong la o "super afacere" ce se dovedeste in final super paguboasa este un pachet la fel de smart ca produsul: Casa la galben. Fata de alte "case" intrate in limbajul si cosmarurile celor ce au avut de-a face cu domeniul constructiilor din Romania, Casa la galben vine cu un pachet complet de zidarie si know-how de calitate germana, care elimina multe surprize neplacute si costisitoare si aduce in sfarsit o expresie imobiliara... pozitiva si cu garantia calitatii", a declarat Iulia Sirbu, Client Service Director Roddia.

Din echipa Xella Ro, care va coordona implementarea strategiei de advertising, fac parte Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe SEE, Georgiana Stanciu, Marketing Executive si Mircea Sibana, Product Manager.

Echipa Roddia este formata din Iulia Sirbu - Client Service Director, Ionut Datcu - Business Development Director, Carolina Vasile - Account Manager, Iulia Tutulan - Account Executive, Maria Manolescu - Copywriter, Ana Dutu - Copywriter, Radu Vasile - Art Director, Anca Fetcu - Art Director.

Despre YTONG

YTONG reprezinta produse ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile, cum ar fi izolatia termica proprie excelenta, rezistenta la foc, izolatia fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii, antreprenorii si constructorii de pretutindeni.

Despre Xella International

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider de piata in domeniul materialelor de constructii, Xella continua sa investeasca in dezvoltarea de produs. Este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare dedicat. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de angajati se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (0752.111.722; iuliana.serea@freecomm.ro).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii