Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:20 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiştii români care îşi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări

ro

11 May, 2015 10:31 998 Marime text
Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii, indiferent de reţea, trebuie să îşi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicată de pe telekom.ro: https://www.telekom.ro/airbnb/
Codul de reducere este valabil 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de cel puţin 120 de Euro
Oferta face parte din parteneriatul pan-European între Airbnb şi Deutsche Telekom, anunţat în martie 2015 
Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări.
 
În pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte.
                       
Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii:
să creeze un cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro, fie descărcând gratuit aplicaţia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creează cont”;
rezervarea să aibă o valoare de cel puţin 120 de Euro;
codul de reducere valabil pentru o singură rezervare, să fie utilizat în cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene*, inclusiv România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară. Această colaborare este în linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze parteneriate valoroase pentru clienţii companiei şi nu numai.
 
* Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia. 
 
###
 
Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.
 
Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.
 
Despre Airbnb
 
Fondată în august 2008 și având sediul în San Francisco, California, Airbnb reprezintă o comunitate de încredere dedicată oamenilor care vor să listeze, să descopere și să rezerve cazări unice în întreaga lume – online sau de pe telefonul mobil.  Fie că este vorba despre un apartament pentru o noapte, un castel pentru o săptămână sau o vilă pentru o lună, Airbnb conectează oamenii și le oferă experiențe unice de călătorie, la orice categorie de preț, în peste 34.000 de orașe și 190 de țări. Cu servicii pentru clienți de talie mondială și o comunitate de utilizatori în dezvoltare, Airbnb este cel mai simplu mod prin care oamenii își pot valorifica spațiul lor suplimentar și de a-l prezenta unei audiențe de milioane de oameni.
 
 
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
Telefon: +40 21 400 6551
E-mail: mediarelations@telekom.ro
Facebook, Twitter
 
Airbnb
Julian Trautwein
Press-de@airbnb.com
Twitter, Facebook, Instagram
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii