Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:23 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tocmai.ro lansează în premieră în România serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”

ro

17 Apr, 2014 13:54 1774 Marime text
București, 17 aprilie 2014 – Cel mai mare site de anunțuri gratuite din România, tocmai.ro, a lansat primul serviciu de livrare gratuită din țară, prin intermediul căruia vânzătorii pot expedia cu cost zero produsele lor către cumpărători. În plus, serviciul este benefic și pentru cumpărători, care au acum posibilitatea de a verifica articolul comandat înainte de a achita contravaloarea lui.
Serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”, pus la dispoziție de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro încurajează tranzacțiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de utilizatori. Serviciul aduce beneficii și pentru cumpărători, care vor avea la dispoziție 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este conform cu cel comandat, poate achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.
Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia vânzătorii pot trimite produsele afișate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.
“Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, vânzătorii trebuie doar să activeze această opțiune de livrare, prin simpla modificare a unui anunț deja existent sau prin adăugarea unui anunț nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afișat datele primite de la cumpărător. Simplu și rapid.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.
Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunțurile care au eticheta “Livrare gratuită și verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare și numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.
“Cumpărătorii pot deschide coletul și verifica produsele, urmând să plătească doar dacă totul este în ordine. Prin acest serviciu ne-am propus să facilităm tranzacțiile pe site și să facem lucrurile mai simple atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. În plus, ne dorim să încurajăm utilizatorii să folosească întotdeauna servicii sigure de expediție și primire pentru produsele lor.”, a adăugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.
Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localitățile standard FAN Courier, în limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și destinație.
Mai multe detalii despre serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” pot fi găsite pe site-ul tocmai.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii