Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ștefan Bănică și colinde la Maritimo Shopping Center!

ro

19 Dec, 2013 19:00 1247 Marime text
 Continuând tradiţia, Maritimo Shopping Center invită toţi constănţenii să îmbine utilul cu plăcutul şi să-şi petreacă zilele dinaintea Crăciunului în atmosfera caldă a cântecelor de Sărbători. Ca în fiecare an, în această perioadă, Maritimo vă aşteaptă cu surprize, oferte pentru toate gusturile, o gamă largă de cumpărături, ultimele noutăţi în materie de shopping şi recreere şi o atmosferă de basm. Şi nu e glumă. Renii lui Moş Crăciun vă aşteaptă la scara monumentală de la Intrarea 1, unde îi puteţi admira şi le puteţi face fotografii.
          Programul Maritimo de Sărbători începe pe 20 decembrie 2013. Vineri sunteţi invitaţi la un supereveniment marca Ştefan Bănică. Un artist care nu mai are nevoie de prezentare, Ştefan Bănică vă aşteaptă cu un produs muzical de excepţie începând cu ora 20.00, în zona Info Desk. Atmosfera de Sărbători continuă şi sâmbătă, 21 decembrie, cu un recital al Coralei „Armonia”, începând cu ora 19.00, tot în zona Info Desk. Duminică, pe 22 decembrie, constănţenii sunt aşteptaţi la un regal artistic oferit de Corala “Cuvânt Bun”, acompaniată de orchestra condusă de maestrul Ion Tiţa Bibu. Concertul are loc începând cu ora 18.00, în zona Info Desk, iar maestrul Ion Tiţa Bibu şi orchestra sa pot fi văzuţi şi ascultaţi şi luni, 23 decembrie 2013, începând tot cu ora 18.00, în acelaşi loc, în zona Info Desk a centrului comercial.
          Maritimo Shopping Center vă urează Sărbători fericite şi vă aşteaptă cu drag!
 
Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
 
Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii