Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sony Xperia™ Z, un nou smartphone star la Orange

ro

18 Mar, 2013 12:51 1191 Marime text
Sony Xperia™ Z, un nou smartphone star la Orange

Bucureşti, 18 martie 2013. Începând de astăzi, clienții Orange pot face precomandă în magazinul online pentru un nou telefon din gama smartphone star, Sony Xperia™ Z, acesta urmând să intre în ofertă din 25 martie. Mai mult, clienţii care își exprimă intenția să cumpere acest smartphone din magazinul online vor primi cate un cadou special.
Smartphone-ul Sony Xperia™ Z este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange și poate fi achiziționat la prețul de 259 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia™ Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un procesor Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inchi full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor™ RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia™ Z este creat pentru a fi rezistent la apă, rezistent la praf și suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări.
Clienţii Orange care aleg un Sony Xperia™ Z pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului din vechiul telefon în noul smartphone, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării smartphone-ului, fie online, fie în Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomandă clienților să aleagă și o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii