Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rocker Booster, adevăratul star al sandvişurilor de la KFC

ro

09 Oct, 2013 18:03 1653 Marime text
Bucureşti, 9 octombrie 2013. În luna octombrie, KFC vă invită să descoperiţi cel mai nou sandviş - Rocker Booster. Disponibil în toate restaurantele KFC, la un preţ special, de numai 3,9 lei, Rocker Booster este disponibil în două variante, picant şi nepicant, cu un nou sos delicios „sweet & sour”.

Destinat tuturor clienţilor care apreciază gustul unic KFC, Rocker Booster este un produs savuros, o combinaţie inedită între pulpa de pui crocantă, sosul „sweet & sour” şi castraveţi muraţi, toate într-o chiflă proaspată. Tot în această perioadă, KFC introduce în meniu Camembert Bites, bucăţi de brânză Camembert delicioase, pane, în ediţie limitată.

„Ca parte a unui efort continuu de a răspunde dorinţelor consumatorilor români, ne orientăm în această perioadă spre oferte de tip “value” şi noi lansări de produse. Observăm o creştere semnificativă a categoriei de sandvişuri în preferinţele clienţilor noştri, de aceea, am introdus la KFC Rocker Booster, o variantă nouă a sandvişurilor din categoria Booster, un produs foarte îndrăgit de consumatorii români încă din 2011”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.
 
Rocker Booster poate fi consumat în varianta simplă sau în varianta meniu Rocker Legend Booster, un sandviş dublu, o porţie de cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare.

Pentru cei care preferă să încerce câte puţin din fiecare alături de prieteni, KFC vă invită să vă bucuraţi de Variety Bucket, o ofertă pentru toate gusturile, care include 4 bucăţi de pui, 6 crispy strips şi 6 hot wings.

*****

Despre KFC
Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 49 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.

De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chișinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din București.
KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Rețeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® / Pui pe grătar Kentucky şi Crispy Stripes, Aripioare Picante și sandvișuri de pui proaspăt preparate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Adina Cîrstea
Senior Media Associate, GolinHarris București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii