Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

REVISTA “BUBU - CEL MAI BUN PRIETEN” ADUCE CARAVANA “ISTEȚILOR - ALEGE VIAȚA” LA MARITIMO SHOPPING CENTER

ro

03 Oct, 2013 13:31 1962 Marime text
Sâmbătă, 05 octombrie 2013, REVISTA “BUBU - CEL MAI BUN PRIETEN” îi invită pe toți copiii din CONSTANȚA, la MARITIMO SHOPPING CENTER, pentru un super eveniment vesel, distractiv și educativ, dedicat lor.
 
       Startul evenimentului va fi dat la ora 16.00, iar până la ora 20.00, toți cei prezenți vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi momentele artistice susținute de copii de la diferite cluburi de talente, jocurile și concursurile cu premii, activitățile multi-sport și multe alte surprize.
Partenerii Caravanei - reprezentanții Direcției Rutiere - vor aduce și vor prezenta o parte din logistică - mașina și motocicleta din dotare, îi vor incuraja pe copii să se familiarizeze cu acestea, vor oferi legitimații de “polițist pentru o zi” și vor testa cunoștințele celor prezenți prin jocuri și concursuri cu tematică rutieră. Reprezentanții Institutului pentru Prevenirea Criminalității vor oferi sfaturi atât pentru copii, cât și pentru părinți. Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului vor organiza și ei un concurs cu tematică eco.

Totodată, vor exista discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le vor împărtăşi atât copiilor, cât și adulților, din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.
Revista “BUBU – cel mai bun prieten” este cea mai importantă revistă lunară, exclusiv educațională, distribuită la nivel național, realizată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice și Poliția Română - Direcția Rutieră, Institutul pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității.

Publicația conține informații utile sub un aspect viu colorat despre reguli de educație rutieră și prevenirea pericolelor pe stradă, cunoașterea mediului și reciclarea materialelor refolosibile, sănătate, sport și activități sportive, concursuri cu premii etc.
Scopurile principale ale Revistei BUBU sunt: să stimuleze curiozitatea și creativitatea fiecărui copil, să întărească comunicarea între copil, părinte și cadrul didactic și să mărească gradul de implicare a părinților în activitatea copiilor.
Vă așteptăm!

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
 
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii