Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:43 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real - Hypermarket sprijină persoanele din zonele rurale afectate de căderile masive de zăpadă

ro

16 Feb, 2012 22:24 562 Marime text

Bucureşti,16.02.2012 - real,- Hypermarket se alătură campaniei de ajutorare şi apelului de solidaritate lansat de Crucea Roşie Română, autorităţile române şi instituţiile de media.

real,- Hypermarket a donatîn beneficiul celor afectaţi de căderile masive de zăpadă 5 tone de alimente şi câteva sute deproduse nealimentare de strictă necesitate ce au fost distribuite fie prin intermediul Crucii Roşii Române, fie prin intermediul autorităţilor implicate în acţiunile de salvare şi distribuire de ajutoare. Aceste ajutoare vin în completarea eforturilor întreprinse deautorităţile locale şi centraledea susţine gospodăriileafectate de vremea deosebit de rece şi de căderile masive de zăpadă.

real,- a trimis în zonele sinistrate ajutoare constând înalimente de bază, conserve, apă, fructe, dulciuri, pâine şi produsenealimentaredeprim ajutor - îmbrăcăminte şi încălţăminte groasă de iarnă, paturi şi lopeţi.

Pe lângă contribuţia companiei, clienţii real,- Hypermarket au facut donaţii substanţiale prin intermediul punctelor de colectare ale Băncii de Alimente pozitionate in toate cele 25 de magazine real,-. Banca de Alimente este proiectul Crucii Roşii Române care presupune colectarea de alimente greu perisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii şi sponsorizări, stocarea şi distribuirea lor către persoanele fără venituri sau cu venituri foarte mici.

"În aceste momente dificile pentru mulţi oameni ale căror gospodării se afla prinse sub troiene, a dărui este o necesitate. Mai mult ca oricând dorim să ne solidarizăm cu oamenii pentru care ultimele zile au însemnat dezastre, suferinţă şi pierderea speranţei. Dorim sa le mulţumim tuturor clienţilor şi angajaţilor noştri care au făcut donaţii prin Banca de Alimente în toate cele 25 de magazine real,-. Credem în solidaritate şi ştim că în astfel de situaţii fiecare gest contează. Sperăm ca ajutorul nostru să-i sprijine pe oameni să depăşească mai uşor momentele critice din această perioadă.", a declaratAdriana Piţa,director de comunicare la real,- Hypermarket Romania.

real,- va continua şi în următoarea perioadă acţiunile de ajutorare a victimele dezastrelor provocate de căderile masive de zăpadă, prin donarea de alimente şi produse de strictă necesitate.


Ti-a placut articolul?

Comentarii