Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima etapă a campaniei „Reciclez, nu poluez!” se apropie de final

ro

10 Feb, 2014 18:18 953 Marime text
Gremlin, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu și al Primăriei Municipiului Constanţa și în parteneriat cu CCR România, organizează în grădinițele și școlile din județul Constanța campania „Reciclez, nu poluez!”.
 
În cadrul acțiunii ce își propune să conștientizeze copiii de grădiniță și elevii din clasele I-VIII cu privire la necesitatea protejării mediului prin debarasarea în mod responsabil de sursele de iluminat uzate și de deșeurile de baterii portabile participă peste 150 de grupe și clase din județul Constanța. Potrivit regulamentului, grupele și clasele participante la campanie se vor întrece în colectarea celor mai mari cantități de deșeuri de baterii și surse de iluminat, iar cele care vor reuși să colecteze cele mai mari cantități de deșeuri de baterii portabile și surse de iluminat uzate vor fi premiate.
Săptămâna aceasta echipele organizatorilor se vor afla în unitățile de învățământ participante la campanie, în vederea preluării cantităților colectate și stabilirea câștigătorilor, iar pe data de 18 februarie va avea loc ceremonia de premiere pentru prima etapă a campaniei. Grupele și clasele câștigătoare vor fi premiate cu echipament sportiv precum seturi de mingi de tenis, rachete de tenis și badminton, mingi, rucsacuri, șepci și tricouri.
              Campania „Reciclez, nu poluez!” va continua până pe data de 12 mai, atunci când va avea loc spectacolul de premiere ce va marca încheierea celei de-a doua etape, precum și a întregii campanii. Vor fi decernate atunci premiile pentru grupele sau clasele câștigătoare în cadrul celei de-a doua etape, precum și premiile pentru implicarea în întreaga campanie. Astfel, marea câștigătoare a campaniei va pleca într-o excursie instructiv educativă de 1 zi, în timp ce două dintre cadrele didactice participante vor fi recompensate cu aparate foto digitale.
 
Pentru alte detalii referitoare la campanie, vă rugăm să ne contactaţi.
Ana Elena Stoican – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0241.58.66.06 | Fax: 0241.58.66.05
Mobil: 0752.222.329
ana.stoican@gremlincom.ro
www.gremlincom.ro
 
Despre Gremlin
Gremlin se evidenţiază pentru întreaga arie de expertiză legată de managementul deşeurilor, reprezentând un partener strategic în colectarea, tratarea şi valorificarea unei game largi de deşeuri. Profesioniştii Gremlin sunt primii care au pus în funcţiune o instalaţie automată pentru tratarea DEEE-urilor, primii care au transformat deșeurile de sticlă în materie primă, primii reciclatori români înregistrați in EMAS şi lista poate continua. Deviza noastră, „Reciclează împreună cu noi!”, exprimă cel mai bine angajamentul pe care Gremlin şi l-a luat în lupta pentru un viitor curat şi sprijinul constant pe care îl asigură comunităţilor în vederea îndeplinirii acestui deziderat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii