Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiul I Liceul Teoretic “Ovidius” la Concursul de proiecte europene Made for EUROPE

ro

22 Apr, 2013 14:27 1011 Marime text
În perioada 5-8 aprilie 2013 a avut loc la Iași etapa națională a concursului pentru proiecte cu finanțare europeană MADE FOR EUROPE unde Liceul Teoretic “Ovidius” a fost reprezentat de eleva Alboiu Alexandra de la clasa a X-a D care a câștigat Premiul I la categoria Comenius Multilateral pentru proiectul “Read_IT: Training Teachers to make READING Fun through Digital Storytelling”.

Proiectul Read_IT, coordonat în România de prof. Rodica Crăciun de la Liceul Teoretic “Ovidius” a avut ca scop implementarea unei noi metode didactice care să combine tehnologia din perspectiva Povestirii Digitale și a realizării de book-trailere cu tehnici de producere a mesajului scris pentru a face predarea și învățarea mai interesante.

Din cele 80 de proiecte participante la secțiunea COMENIUS din cadrul concursului, portofoliul de booktrailere a obținut locul I, juriul apreciind atât aspectul inovativ al proiectului Read_it cât și prezentarea interesantă a tinerei ovidiste.

„Participarea la concurs a fost o oportunitate de care mă bucur că am profitat, o experiență din care am avut multe de învățat și de asemenea am avut norocul de a întâlni persoane la fel de dornice șă se implice ca mine” a declarat eleva Alboiu Alexandra

Prof. Anca Sima
Consilier de imagine
Liceul Teoretic „Ovidius” Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii