Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic lansează prima cameră foto premium de tip bridge cu înregistrare 4K şi senzor MOS de 1 inch

ro

13 Jun, 2014 15:43 1250 Marime text
Calitate profesională a imaginilor datorită zoom-ului optic 16x, obiectivului LEICA DC VARIO-ELMARI, procesorului Venus Engine şi senzorului 10.1MP 1 inch 

Bucureşti, (13 iunie 2014) – Panasonic lansează LUMIX DMC-FZ1000, cea mai avansată cameră foto digitală de tip bridge până la această dată. Rezistentă, compactă şi de foartă bună calitate, LUMIX DMC-FZ1000 prezintă o serie de noutăţi ale gamei. Printre acestea senzorul MOS 20.1MP de 1 inch şi posibilitatea de înregistrare 4K, pentru imagini şi videoclipuri de neegalat.

Camera încorporează un zoom optic LEICA DC VARION-ELMARIT de 16x cu o deschidere F2.8-4.0 şi poate genera o defocalizare impresionantă alături de procesorul Venus Engine şi de senzorul MOS.  

În  plus,  LUMIX DMC-FZ1000 prezintă în premieră pentru o cameră foto digitală capacitatea de înregistrare 4K (QFHD 4K: 3840x2160, până la 25fps (PAL) în format MP4). Acest lucru permite utilizatorilor să experimenteze alături de Panasonic  posibilitatea de a tăia din cadrele filmate 4K echivalentul a 8MP de imagini.

Tehnologii noi pentru o calitate impresionantă a imaginilor
Angajamentul Panasonic pentru tehnologiile inovatoare, demonstrat prin gama LUMIX, continuă şi prin LUMIX DMC-FZ1000. Noul senzor, procesorul Venus Engine reproiectat şi obiectivul LEICA DC VARIO-ELMARIT, oferă o calitate optimă a imaginilor, o rezoluţie şi o reproducere a culorilor asociate de obicei cu aparatele foto cu obiectiv interschimbabil.

• Un senzor MOS 1 inch de înaltă sensibilitate: LUMIX DMC-FZ1000 prezintă un senzor MOS de înaltă sensibilitate nou dezvoltat de 20.1MP 1 inch, de aproximativ patru ori mai mare decât cele de 1/2.3 inch prezente la majoritatea camerelor. Experienţa vastă Panasonic se vede într-un senzor cu mai mulţi pixeli care permite receptarea unei cantităţi mai mari de lumină, oferind astfel o înregistrare a imaginilor chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, cu un efect îmbunătăţit de defocalizare. Indiferent de scenă, utilizatorii sunt asiguraţi că orice detaliu va fi captat.  
 
• Obiectiv de înaltă calitate LEICA cu Zoom Optic 16x: LUMIX DMC-FZ1000 beneficiază de parteneriatul de lungă durată dintre Panasonic şi LEICA. Obiectivul DC VARIO-ELMARIT cu zoom optic 16x a  trecut prin testele stricte LEICA pentru a asigura performanţe optice excepţionale la fiecare fotografie sau videoclip. LUMIX DMC-FZ1000 poate suprima distorsionarea şi poate minimiza deficienţele cromatice. În plus, deschiderea luminoasă F2.8-F4.0 ajută utilizatorii să capteze cadre cu zoom fără efect de blurare. În plus, cu obiectivul 16x LEICA DC VARIO-ELMARIT (35mm camera echivalent: 25-400mm ), utilizatorii nu mai sunt nevoiţi să aibă asupra lor accesorii şi obiective suplimentare.

• Procesorul Venus Engine îmbunătăţit: senzorul Venus Engine îmbunătăţeşte semnificativ sensibilitatea optică, rezoluţia, gradaţia şi reproducerea culorilor pentru a capta imagini şi videoclipuri cu mai multă acurateţe şi autenticitate decât orice altă cameră de tip bridge. Filtrele procesorului suprimă orice zgomot nedorit, creând astfel imagini mai naturale iar noul filtru de deschidere procesează cele mai fine detalii, cum sunt nuanţa pielii sau a părului, la o rată mai mare de frecvenţe. Astfel fotografiile şi videoclipurile includ cele mai subtile elemente. Venus Engine are un impact major şi asupra reproducerii culorilor – nuanţă, saturaţie şi luminozitate, împărţite în 16 axe, pentru ajustări subtile şi evaluare exactă a fiecărei culori.  

Prima cameră de tip brigde cu capabilităţi 4K
Cu LUMIX DMC-FZ1000 Panasonic continuă să estompeze limitele dintre fotografia şi videografia de înaltă calitate. Pentru prima dată, beneficiile filmărilor 4K sunt disponibile la o cameră de tip bridge, permiţând utilizatorilor să creeze cadre cinematografice realiste, detaliate şi pline de culoare. Prin opţiunile suplimentare de înregistrare Full HD şi VGA, există setări video pentru orice situaţie.
• Prima cameră foto de tip bridge din lume cu 4K: Panasonic redefineşte gama camerelor foto compacte prin dezvoltarea primei camere care încorporează înregistrări 4K, la rezoluţii de patru ori mai mari decât Full HD. Cu înregistrarea 4K, (QFHD 4K: 3840x2160, până la 25fps (PAL) în format MP4), senzorul puternic şi obiectivul LEICA, înregistrările au o calitate incredibilă. Indiferent dacă vizualizarea se face pe ecrane 4K sau Full HD, capabilitatea video 4K a camerei face ca detaliile să fie exacte iar culorile mai autentice. LUMIX DMC-FZ1000 poate, de asemenea, să înregistreze în diferite formate - inclusiv MP4 sau AVCHD – utilizatorii pot astfel transfera sau edita filmele simplu şi rapid. În plus, se pot obţine cadre statice din videoclipuri 4K, creând astfel imagini detaliate.

• Videoclipuri Full HD: Cu până la 30 de minute de fotografiere continuă în 4K , funcţia LUMIX DMC-FZ1000 High Speed permite captarea videoclipurilor Full HD la 100 fps (PAL)

• Zoom pentru videoclipuri uniforme: The LUMIX DMC-FZ1000 prezintă o serie de caracteristici care permit utilizatorilor să capteze cele mai bune videoclipuri fără a folosi accesorii suplimentare. Stabilizatorul de imagine Hybrid 5-axis Optical Image Stabilisation , alături de indicatorul de nivel şi un buton de zoom uşor de folosit, oferă înregistrări video fără vibraţii ce contracarează orice mişcare a mâinii fără a mai fi nevoie de un trepied în marea majoritate a situaţiilor.

Uşurinţă în utilizare, creativitate şi control
Cu un design robust şi de înaltă calitate ce accentuează diametrul obiectivului LEICA, alături de autofocus şi funcţii creative care să ofere răspuns şi moduri de utilizare de neegalat, cea mai recentă cameră foto Panasonic LUMIX este perfectă pentru orice aventură.

• Autofocus mai rapid şi mai precis: cu funcţia de autofocus îmbunătăţită, propulsată de sistemul linear şi tehnologia Panasonic Depth de la Defocus, camera obţine o viteză de focus cu 275% mai mare faţă de LUMIX DMC-FZ200 şi modelele bridge convenţionale. Cu un focus secundar de 0.09 în mod deschis şi 0.17  în mod tele, folosind Live View Finder (LVF), chiar şi obiectele care se mişcă rapid pot fi captate cu precizie. LUMIX DMC-FZ1000 prezintă, de asemenea, modul de fotografiere continuă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de oportunitatea de a capta în orice moment fotografia perfectă a faunei.

• Opţiuni noi de focus:
Full Area AF
Full Area AF permite utilizatorilor să seteze focusul oriunde pe câmpul vizual.

49-Area AF
Aria de detectare a focusului a crescut la 49 de puncte, ceea ce semnifică faptul că modul Custom Multi AF permite utilizatorului să creeze o compoziţie mult mai flexibilă prin selectarea oricărui număr din cele 49 de unităţi focus. 

1-Area AF
Dimensiunea cadrului 1-Area AF poate fi modificată foarte uşor, nu doar manual ci şi prin modul auto focus.

Pinpoint AF
Pinpoint AF ajută focalizarea pe o zonă foarte mică prin mărirea zonei care poate fi văzută utilizând o fereastră frame-in-frame.

Low Light AF
Focalizarea pentru lumină slabă câştigă la capitolul performanţă într-un mediu -4EV slab luminat, echivalent cu fotografierea sub cerul liber fără nici o altă sursă de lumină.

Focus Peaking
Funcţia Focus Peaking oferă control asupra focalizării prin indicarea poziţiei focusului prin modurile MF şi AF+MF. Utilizatorii pot vizualiza punctul culminant al focusului în timp ce monitorizează subiectul în modul live view.

Eye Detection AF
Funcţia Eye Detection AF setează un focus direct pe privire şi focalizează îndată ce fotograful priveşte prin LVF.

• Display clar: LUMIX DMC-FZ1000 încorporează ecrane clare, cu răspuns dual rapid, pentru o experienţă mai bună de încadrare şi revizuire a imaginilor. Ambele reproiectate, ecranele 2,359k OLED Live View Finder (LVF) şi cel  921-K dot LCD de 3 inch oferă o rezoluţie extraordinară. Cu reacţie cu 300% mai rapidă decât la modelele similare – vizualizarea prin LVF este 100% fidelă originalului. Camera include, de asemenea, cel mai rapid timp de pornire din industrie, de la 0 la shooting în doar 0.66 secunde.

• Împărtăşiţi creativitatea: O gamă largă de filtre oferă un control creativ complet, astfel încât utilizatorii să confere propriilor creaţii finisaje speciale. LUMIX DMC-FZ1000 prezintă 22 de filtre diferite , de la Sepia şi High Dynamic până la Soft Focus şi Miniature Effect. Imediat ce imaginea perfectă a fost captată, LUMIX DMC-FZ1000 este dotată cu o serie de opţiuni de conectivitate. Camera prezintă conectivitate Wi-Fi cu tehnologie NFC pentru a oferi o experienţă flexibilă de fotografiere alături de transmitere instantă a fotografiilor către prietenii ori familie. În plus, prin intermediul tabletei sau a smartphone-ului, utilizatorii pot folosi camera de la distanţă, atât pentru a fotografia cât şi pentru a filma,  dar şi pentru a ajusta zoom-ul, focusul, focalizarea şi expunerea.

Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând vânzări nete pentru anul încheiat la 31 martie 2013 de 7.74 trilioane de yeni (57,74 miliade de €) în anul încheiat la 31 martie 2014. Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii