Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic extinde gama de telefoane digitale cu două noi modele Touch Panel

ro

01 Aug, 2013 18:51 1298 Marime text
Design compact şi uşor cu funcţii de comunicare complexe
 
Bucureşti, 1 august 2013: – Panasonic, lider mondial timp de 10 ani consecutiv, pe piaţa telefoanelor fără fir*, a anunţat astăzi trei noi produse în gama premium a telefoanelor fără fir, DECT: KX-PRX110, KX-PRX120 şi KX-PRX150, toate având un receptor de tip smartphone.
 
 Un telefon fix 2 în 1 inovator
KX-PRX150 este modelul vârf de gamă ce combină interfaţa DECT pentru o linie fixă şi conexiune mobilă 3G/GSM cu un sistem de operare Android™. În plus, modelele KX-PRX110 şi KX-PRX120 au o interfaţă DECT pentru reţelele fixe şi funcţionează cu ajutorul sistemului Android.
 
KX-PRX150 poate fi folosit ca telefon fix dar şi ca telefon mobil, în afara casei. Modelele KX-PRX110 şi KX-PRX120 care nu sunt dotate cu o interfaţă mobilă sunt recomandate să fie folosite acasă. Noile modele permit utilizatorilor să se bucure de opţiuni variate de comunicare, în plus faţă de comunicare convenţională printr-o conexiune fixă. Şi sistemul de operare Android 4.0 oferă acasă o experienţă de telefonie avansată. În plus faţă de interfaţa DECT, receptorul a fost dotat şi cu o interfaţă Wi-Fi® / Bluetooth®. KX-PRX120 este disponibil şi cu opţiunea unui robot telefonic în timp ce KX-PRX110 nu include această funcţie (depinzând şi de piaţa de vânzare).
 
Toate cele trei modele au fost proiectate fiind foarte uşoare, compacte şi simplu de manevrat. O persoană poate recepţiona apeluri pe reţeaua fixă în jurul casei cât poate acoperi semnalul DECT. Ecranul de tip touch screen permite o manevrare mai intuitivă şi confortabilă.
 
Comunicare hibridă 2 în 1 (KX-PRX150)
KX-PRX150 prezintă o interfaţă DECT pentru comunicarea în reţeaua fixă şi o reţea mobilă 3G/GSM. Poate fi folosit ca un telefon mobil 3G/GSM când vă aflaţi în afara casei şi ca telefon fix fară fir. Un director comun poate fi folosit atât de reţeaua fixă cât şi de cea 3G/GSM, încât nu este nevoie să fie introduse detaliile de contact separat. Acest lucru semnifică faptul că în momentul în care este preluat un apel, informaţiile apelantului sunt vizibile pe ambele reţele.
 
De asemenea, pentru a evita consumul de energie funcţia DECT poate fi oprită.
 
În momentul în care ajungeţi acasă, KX-PRX150 se conectează la unitatea de bază şi semnalează apelurile pierdute şi prezenţa/absenţa mesajelor din reţeaua fixă.
 
PRX150 este potrivit şi pentru micile afaceri, încât receptorul poate fi folosit ca telefon mobil. La fel ca celelalte telefoane DECT, sunt posibile transferul apelurilor primite şi conversaţiile de tip hands free, la căşti diferite. În cazul în care un angajat preia un apel pe reţeaua fixă, acesta poate fi transferat la o altă persoană din magazin, birou sau depozit, zone accesibile pentru semnalul DECT.
 
 Acces la Google Play™ cu sistemul de operare Android 4.0
Seria KX-PRX se bazează pe Android 4.0 şi permite accesul la Google Playstore unde utilizatorii îşi pot descărca aplicaţiile preferate, accesa reţelele sociale sau pot împărtăşi albume foto cu familia sau prietenii. În plus, acesta oferă şi o varietate de aplicaţii pentru a accesa browser-ul de internet, camera foto şi programe de redare a muzicii.
 
KX-PRX poate fi folosit ca telefon video datorită camerei încorporate ce permite utilizatorilor să se bucure de comunicare video prin Skype™. În plus faţă de comunicarea prin voce, utilizatorii se pot bucura de orice tip de comunicare – e-mail, SMS, video sau Google Calendar™.
 
O multitudine de funcţii
În ciuda designului mic, subţire şi stilat, PRX110, KX-PRX120 şi KX-PRX150 sunt dotate cu o multitudine de funcţii inovatoare printre care :
 
•            ecran multi touch LCD (HVGA) color 3.5 inch TFT
•            Wi-Fi, Bluetooth, GPS
•            cameră foto în faţă 0.3Megapixel
•            cameră foto în spate 2 Megapixel [doar pentru modelul PRX150]
•            baterie Li-ion 1450mAh
•            card slot pe receptor microSD / microSDHC
•            port de încărcare micro USB
•            apeluri restricţionate pentru a evita apelurile nedorite
•            caller ID, Caller ID memory
•            robot de preluare a apelurilor (pentru modelele KX-PRX120 şi PRX150, timp de 40 de minute)
•            notificare Welcome Back
•            accesorii pentru găsirea cheilor (Opţional)
•            pot fi înregistrate până la 6 receptoare???
 
Mărci înregistrate
 
- Android şi Google Play sunt mărci înregistrate ale Google Inc.
- Skype este marcă înregistrată a Skype.
- Cuvântul Bluetooth® şi logo-ul sunt deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi pot fi folosite de Panasonic Corporation sub licenţă
- Wi-Fi® este marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance.
- Toate celelalate mărci înregistrate identificate aici sunt proprietate a respectivelor companii
 
Despre Panasonic
 
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2012, 7.85 trilioane de yeni (72 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind agajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii