Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta de vară de la Romtelecom - cea mai cuprinzătoare grilă de canale Discovery Networks, inclusiv, în exclusivitate, noul ID Xtra

ro

21 May, 2014 15:24 2058 Marime text
Clienții Romtelecom se vor bucura în curând de cel mai cuprinzător portofoliu de canale Discovery Networks din România, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister și suspans și disponibil în exclusivitate: ID Xtra.
 
Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum și ID Xtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament. ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti fără egal şi mistere captivante din viaţa reală, într-un format modern şi atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozităților celor mai iscoditoare minţi, dezvăluind poveşti bizare de viaţă.
 
Grila de programe a Romtelecom include și conținut exclusiv pentru pasionații de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series și alte competiții faimoase. Mai mult, în funcție de abonamentul deținut, clienții au la dispoziție și o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD).
 
Prin oferta de vară, Romtelecom își reconfirmă promisiunea de a oferi conținut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel internațional, prin urmare ne bucură că suntem singurul operator care poate oferi clienților săi avantajul de a deține toate canalele din oferta sa. Supercompetițiile disponibile în exclusivitate la Dolce Sport, dar și de celelalte canale din grilă, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una într-adevăr pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidenţial, Romtelecom și Cosmote România.
 
Suntem încântaţi să anunţăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează conţinut unic din zona de mister şi suspans, consolidând în acelaşi timp portofoliul nostru şi transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul şi unicitatea conţinutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.
 
Oferta poate fi achiziționată telefonic, prin apel la 1930, online pe www.romtelecom.ro și în rețeaua de magazine Romtelecom, Cosmote și Germanos.
 
Despre Romtelecom
Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom ofera astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul primului trimestru din 2014, Romtelecom avea peste 4,84 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.
 
Despre Discovery Networks CEEMEA
Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), compania Pay-TV numărul 1 in lume, care ajunge la peste 2,5 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top. Programele noastre sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 260 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente. Pentru mai multe informații, vizitați www.discovery.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii