Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maraton de workshop-uri în domeniul organizării de evenimente Workshop de tîrguri și expoziții

ro

12 Feb, 2014 18:14 1446 Marime text
Joi, 20 martie 2014, în incinta Rin Grand Hotel, va avea loc un maraton de workshop-uri în domeniul managementului evenimentelor, maraton organizat de Management & Training Solutions.
În cadrul proiectului “Workshops Marathon in Events Management” participanții vor putea acumula şi aprofunda cunoștințe despre: expoziții și târguri, concerte, conferințe, evenimente politice, evenimente sportive, lansări de produs, conferințe de presă, festivaluri culturale, seminarii și training-uri, evenimente tematice și evenimente sociale cu finațare UE.
Participanții vor avea posibilitatea de formare și dezvoltare profesională pe mai multe nișe de activitate, workshop-urile fiind susţinute de speakeri naționali și internaționali cu experiență în domeniu.
 
Dilhan Gungor este unul dintre invitații speciali din cadrul evenimentului și va susține speech-ul de deschidere. În ceea ce priveste experiența sa profesională, Dilhan Gungor este director de producție Pozitif Live. Ea și-a desfășurat activitatea în România timp de 5 ani, la Emagic, pe poziția de production administrator & booker, unde a coordonat aproximativ 42 de evenimente.
 
 Workshop-uri de târguri și expoziții
În cadrul evenimentului organizat de Management & Training Solutions, workshop-urile de târguri și expoziții vor fi susținute de Adina Patilea, Suzanne Dobromir și Andreea Ranja.
Adina Patilea este Project Managerul Târgului Imobiliar “Project Expo” din anul 2010. Totodată, ea deține și funcția de PR Coordinator la Project Events, lucrând în cadrul unor evenimente rezonante. Workshop-ul de târguri și expoziții vă introduce în culisele evenimentelor de acest tip.
Suzanne Dobromir este Managing Partner la Ideal Mariaj, activitatea sa axându-se pe organizarea celor 26 a de ediții ale Expo Ideal Mariaj, desfășurate la Romexpo. Din organizează și evenimente outdoor, precum târgurile rurale în marile orase ale țării, cu scopul de a promova România prin ANT.
Andreea Ranja face parte din Grupo Quando, o companie specializată în industria sănătății unde oferă consultanță în servicii specializate pentru Securitatea Opțională, igiena industrială, ergonomie și psihologie aplicată. Organizează evenimente de specialitate, târguri și expoziții pentru publicul larg, emisiuni TV și evenimente business.
 
Management & Training Solutions are ca activitate principală consultanță în afaceri și în management, promovând ca servicii inițiale oferirea unor sesiuni de dezvoltare profesională a afacerilor în cadrul configurat de societatea românească, cu ajutorul unei echipe experimentate și competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii