Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe beneficii pentru planul tarifar No Limit

ro

30 Apr, 2013 20:47 815 Marime text
Timpul trece atunci când vorbim cu părinţii, rudele sau prietenii la telefonul mobil, poveştile nu se mai termină şi întotdeauna există ceva nou de aflat. Oamenii sunt mereu în căutare de poveşti extraordinare, aventuri şi divertisment. Pentru a veni în întampinarea acestor nevoi, COSMOTE România a îmbogățit planul tarifar No Limit cu noi beneficii.
 
Clienţii care doresc să achiziţioneze sau să îşi reînnoiască abonamentul No Limit au acum posibilitatea să aleagă şi un contract pe 24 de luni. Mai mult, clienţii care doresc să beneficieze de cele mai noi terminale cu scopul de a comunica fără limite au la dispoziție cele mai noi smartphone-uri, la un preţ atractiv, împreună cu abonamentul No Limit. Astfel, prin achiziţionarea unui abonament No Limit pe doi ani, clienţii se pot bucura de Huawei U8850 Vision, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S Duos şi ZTE Grand X In la 1 leu (TVA inclus). Oferta completă de preţuri este disponibilă în magazinele COSMOTE şi Germanos şi pe site-ul companiei.
 
Planul tarifar No Limit oferă minute naţionale/internaţionale zona 1 nelimitate, minute nelimitate în reţea, SMS-uri nelimitate în reţea, minute nelimitate în reţeaua Romtelecom, MMS-uri nelimitate în reţea, apeluri video nelimitate în reţea şi 500 MB pentru 31 euro (TVA inclus), furnizând o experienţă completă de comunicare mobilă.
 
Mai mult, clienţii care doresc să se bucure de apeluri video naţionale au posibilitatea de a-şi completa beneficiile incluse în abonamentul No Limit şi, de asemenea, de a primi o reducere suplimentară la achiziționarea unui smartphone prin intermediul unei game atractive de extraopţiuni. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.
 
 
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6,3 milioane de clienţi la 31 decembrie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii