Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:51 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl schimbă locatia magazinului din Targu Mures de pe strada Livezeni

ro

14 Apr, 2014 15:07 825 Marime text
Bucureşti, 14 aprilie 2014 – Lidl continuă investiţiile în România prin schimbarea locaţiei magazinului din Târgu Mureş de pe strada Livezeni nr.2, pe data de 17 aprilie, reţeaua sa din România însumând în prezent 174 de magazine. Noua unitate se deschide în Târgu Mureş, pe strada Livezeni nr. 6,  luând locul vechiului magazin Lidl din acelaşi oraş.
 
Actualul magazin din Târgu Mureş va avea program normal de funcționare până la data închiderii, pe 16 aprilie 2014,  iar în ziua următoare va fi inaugurată noua unitate, de pe strada Livezeni, nr. 6, astfel încât niciun client nu va resimţi această schimbare.
 
Decizia schimbării locaţiei magazinului vine ca urmare a dorinţei de a oferi clienţilor Lidl un magazin standard care să includă o suprafaţă mai amplă de vânzare, o gamă variată de produse de panificaţie şi patiserie sub brandul „Proaspăt scos din cuptor”, mai mult spaţiu dedicat produselor alimentare şi nealimantare,  dar şi un număr mai mare de locuri de parcare.
 
Schimbarea locaţiei magazinului Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.
 
Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.
 
Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.
 
Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii