Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Lidl, Săptămâna Deliciilor din Alpi aduce gusturi fine pentru gurmanzi

ro

17 Apr, 2014 14:02 1449 Marime text
Bucureşti, 17 aprilie 2014 – Prospețimea bunătăţilor din zonele alpine se regăseşte la Lidl în Săptămâna Deliciilor din Alpi. Preparate delicioase și gusturi fine îi vor întâmpina pe gurmanzi în magazine, începând cu 22 aprilie.
 
Aerul curat, plaiurile însorite și verzi ale Alpilor sunt rețeta simplă a delicioaselor preparate ale zonei. Vino la Lidl din 22 aprilie pentru a te bucura de o selecție variată de produse și specialități, care te vor cuceri cu siguranță.
 
Deschide-ți apetitul cu aromatul salam austriac (15,99 lei), care va da un gust deosebit oricărui platou de aperitive sau cu fileurile de hering prăjit (7,99 lei), marinat într-un sos fin. Apoi prepară crochete și triunghiuri din cartofi (5,99 lei) - o gustare consistentă și crocantă, pe care o poți alătura sosurilor și salatelor sau preparatelor din pește.
 
Servește o gustare tipic bavareză combinând cârnații albi (9,99 lei), o faimoasă specialitate, preparată după o rețetă tradițională, cu muștarul dulce (3,99 lei). Nu uita să servești și o bere nefiltrată (29,99 lei/butoiaș) sau o bere nefiltrată cu lămâie (1,99 lei), care vor aduce Oktoberfest chiar la tine acasă.
 
Pentru o masă copioasă, ca după o drumeție în Alpi, alege pachețelele de cartofi (8,99 lei), umplute cu spanac și mozzarella sau cu verdețuri sau un mix de carne și legume (9,99 lei). De asemenea, tăiețeii șvăbești cu ou (4,99 lei), peste care adaugi un cubuleț de unt, reprezintă o garnitură perfectă pentru friptura la cuptor. Completează meniul cu un elegant Riesling Mosel (14,99 lei), un vin alb demisec, ce acompaniază de minune pastele, preparatele din carne de pasăre sau pe cele cu brânză.
 
Încheie o masă tradițională, din Alpi, cu un desert pe măsură: un tort cu frișcă și vișine (21,99 lei) ce va cuceri întreaga familie. Desigur, trebuie să încerci și migdalele, alunele sau arahidele caramelizate (6,99 lei), ce reprezintă alegerea perfectă pentru un desert rapid și sănătos.
 
Din 22 aprilie, fă o vizită în magazinele Lidl și încearcă bunătățile care te vor convinge că o vacanță în Alpi este o experiență culinară deosebită.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii