Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC lansează noua colecție Twister nu cu de toate, doar cu ce trebuie

ro

02 Jul, 2013 14:34 3659 Marime text
Bucureşti, 2 iulie 2013. Vara aceasta KFC lansează noua colecție de sandvișuri Twister: Classic (cu salată iceberg și roșii), Deluxe (cu rucola, mozzarella și sos red pesto) și Fresco (cu sos honey mustard și castraveți). Gustul delicios al pieptului de pui, alături de ingredientele proaspete și sosurile aromate fac din noile variante de Twister alegerea potrivită pentru zilele călduroase de vară.

„Prin lansarea celor trei sortimente de Twister ne-am dorit să aducem consumatorilor români alternative de sandvișuri cât mai ușoare pentru perioada verii. Rețetele noilor Twistere KFC sunt nu cu de toate, ci doar cu ce trebuie. Altfel spus, conțin ingredientele esențiale pentru o masă nutritivă și gustoasă: piept de pui, legume și dressing, învelite în tortilla”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. „Un produs îndrăgit – Twisterul – poate fi redescoperit acum de clienții noștri în noile variante savuroase, în care am păstrat același gust adevărat de pui de la KFC și tortilla delicioasă, adăugând noi combinații de sosuri și legume, pentru o adevărată vară so good”, a adăugat Monica Eftimie.
Noua colecție Twister este disponibilă vara aceasta în restaurantele KFC din întreaga țară, la un preț special.
****

Despre KFC

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 49 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chișinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din București.
KFC este cel mai popular lanț de restaurante specializat în produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Rețeta Originală®, Extra Crispy™, Hot Wings™, pui la grătar și sandvișuri de pui proaspăt preparate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Anca Marcu
Media Associate, Corporate Division, GolinHarris București
Email: amarcu@golinharris.com
Telefon: 0740 085 151
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii