Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interdicţia ASF a fost retrasă. Euroins România reia vânzarea poliţelor RCA

ro

19 Sep, 2013 16:30 1364 Marime text
Ca urmare a unei proceduri de audit complexe derulate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), Euroins România anunţă recăpătarea dreptului de a vinde poliţe de răspundere civilă auto şi, implicit, reluarea activităţii pe acest segment. Compania a primit astăzi, din partea ASF, Decizia Nr. 742 privind reluarea activităţii de practicare a asigurării obligatorii de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
 
Euroins România şi-a recăpătat acest drept după aplicarea de măsuri suplimentare în vederea eliminării cauzelor care au dus la sancţionarea companiei cu interzicerea temporară a practicării asigurării RCA la finalul lunii trecute.
 
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, Euroins România şi-a desfăşurat activitatea în conformitate cu cerinţele ASF şi a adoptat toate măsurile necesare, inclusiv numirea unui nou director la conducerea Departamentului Daune, pentru a asigura respectarea pe deplin a tuturor reglementărilor.
 
Activitatea Euroins are la bază practicile internaţionale în toate aspectele sale de activitate, oferind produse competitive în piaţa românească de profil. Compania depune eforturi permanente pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor, fiind certificată integral ISO 9001, garanţie a funcţionalităţii sistemului de management al calităţii.
 
Acţionarii Euroins România sunt pe deplin hotărâţi să continue să susţină compania, motiv pentru care cei peste 1.000.000 de clienţi ai societăţii nu au niciun fel de motiv de îngrijorare cu privire la solvabilitatea companiei şi la capacitatea de plată a daunelor.
 
Despre EUROINS România
 
EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii