Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huawei Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, disponibil în premieră în România în magazinele COSMOTE şi Germanos

ro

26 Aug, 2013 13:02 1782 Marime text
Bucureşti, 26 august 2013
 
COSMOTE continuă să ofere clienţilor săi cele mai noi terminale şi oferte speciale, pentru a satisface şi cele mai sofisticate cerinţe. Începând de astăzi, pasionaţii de tehnologie pot testa şi cumpăra cel mai recent smartphone de top de la Huawei, disponibil în premieră în România, în magazinele COSMOTE şi Germanos.
 
Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, cu o grosime de numai 6,18 milimetri, este o adevarată bijuterie în arena smartphone-urilor. Stilat şi elegant, terminalul cu carcasa metalică are un ecran de 4,7 inchi, fiind totodată puternic, cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz.
 
Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotată cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajută utilizatorul în cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul ajustează automat contrastul, culoarea şi lumina pentru o varietate de situaţii: înnorat, lumină de fundal, soare sau interior. În plus, camera frontală de 5 MP capturează portrete fără efort şi fără defecte, graţie funcţiei 10-Level Facial Enhancement încorporate.
 
Experienţa utilizatorului este îmbunătăţită prin intermediul unor funcţii precum Me Widget, pentru acces facil la toate aplicaţiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului în timp ce utilizatorul poartă mănuşi sau Smart Reading, pentru traducere rapidă sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.
 
Huawei Ascend P6 are o memorie internă de 8 GB (4,7 GB valabili pentru utilizator) şi 2 GB RAM, iar memoria poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui microSD. Bateria Li-Po de 2000 mAh oferă un timp de funcţionare în stand-by de până la 416 ore (în 2G) şi 315 ore (în 3G), şi un timp de convorbire de până la 32 ore (în 2G) şi 14 ore şi jumătate (3G).
 
Terminalul este disponibil în premieră în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţuri începând cu 599 lei (TVA inclus) cu planul tarifar COSMOTE Smart XL+ şi la 1.599 lei (TVA inclus) preţ la raft. Pentru un tarif lunar de 31 euro, COSMOTE Smart XL + oferă 300 minute naţionale/internaţionale zona 1, 2.000 minute în reţea, 2.000 SMS-uri în reţea, 2.000 minute către destinaţii fixe Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date inclus.
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 30 iunie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15.6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii