Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holcim România lansează campaniade promovare a cimentului Structo® Plus - „Pentru constructori demni de recunoștință”

ro

07 Jul, 2014 12:46 1497 Marime text
București, 7 iulie 2014Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, lansează în premieră pentru piața de construcții localăo campanie de promovare a cimentului Structo® Plusce își propune să aducă recunoașterea meritată constructorilor români.
Demersul Holcim pleacă de la constatarea că eforturile şi priceperea constructorilor români sunt valoroase, dar mai puțin conștientizate.În ceea ce privește alegerea celor mai bune produse pentru construirea unei case, nu ar trebui sa existe compromisuri. Acest lucru se răsfrânge atât asupra calității construcției finale, cât și asupra percepției generale despre profesionalismul constructorilor români.Prin această campanie de promovare, Holcimîși propune să aducă recunoașterea publică a valoriiacestei categorii profesionale în România.
O casă nu se face pentru un an, ci pentru generații întregi. De aceea, o astfel de construcție trebuie să fie rezistentă, durabilă. Iar dacă vrem durabilitate și siguranță, cimentul Structo Plusreprezintă alegerea cea mai potrivită. Acest produs performant, realizat în fabricile cu cele mai bune tehnologii din Europa si din lume, odată îmbinat cu munca și priceperea constructorilor, garantează o structură solidă unei case”, a declarat Bogdan Dobre, Director Marketing & Vânzări Holcim România.
Campania „Recunoștință”
Campania se desfășoară sub sloganul „Cimentul Structo® Plus - Pentru constructori demni de recunoștință” si se va concretiza printr-o amplă platforma de comunicare susținută printr-un spot TV:
 
http://www.youtube.com/holcimromania
 
Mai multe detalii pe pagina de Facebook Holcim Romania: www.facebook.com/holcimromania si pe www.holcim.ro
 
Conceptul va fi declinat în mai multe medii de comunicare – TV, print, tranzit și online.Abordarea creativă deschide un nou teritoriu de comunicare pentru Structo® Plus. Acesta urmărește săîmbine caracteristicile tehnice ale produsului cu valențele emoționale legate de construirea unei case. În noua campanie, constructorul este considerat un erou. Casa nu se rezuma la simpli pereți și structuri de rezistență, ci reprezintă un cămin, fundamentul unei vieți fericite.
 
Campania a fost realizată în colaborare cu agenția de publicitate McCannErickson, prin divizia Momentum. Spotul TV a fost filmatsub îndrumarea regizorului Matei Alexandru Mocanu.
Despre produs
Structo® Plus este un ciment de înaltă calitate, garantată de fabricile de ciment de ultimăgeneratie ale Holcim România de la Aleșd și Câmpulung, care, în prezent, sunt printre cele mai performante din cadrul Grupului Holcim. Acest lucru este posibil datorită celor peste 700 de milioane de euro pe care Holcim i-a investit, în ultimii 17 ani, în unitățile de producție din România.
Structo® Pluseste un ciment Portland cu clasă superioară și rezistențe finale la compresiune de minim 42,5 N/mm2, fiind alegerea ideală a oricărui constructor sau beneficiar, casele ridicate folosind acest ciment fiind mai durabile. Acesta poate fi folosit în toate aplicațiile care țin de construcția unei case: fundație, structură, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, precum și pentru elemente de zidărie, pavare sau placare.
 
Cimentul Structo® Plusdisponibil la sac este folosit și la proiecte de anvergură – în elemente de structură pentru blocuri, spitale, hoteluri, centre comerciale și industriale, poduri și pasaje – ceea ce reprezintă o garanție în plus a calității Structo® Plus și a durabilității construcțiilor la care este folosit.


Despre Holcim România
Holcim (Romania) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Alesd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 800 angajați. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la www.holcim.ro
Holcim este unul dintre cei mai importanţi furnizori de ciment şi agregate (nisip şi pietriş), betoane şi asfalt, dar şi servicii aferente acestor domenii de activitate. Grupul deţine participaţii minoritare şi majoritare în circa 70 de ţări, pe toate continentele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii