Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul MOL a lansat PIMS Academy 2015, oferind absolvenților români șansa de a deveni experți în optimizarea proceselor din industria petrolieră

ro

21 Apr, 2015 12:21 1010 Marime text
Grupul MOL în colaborare cu Universitatea Pannonia oferă candidaților oportunitatea de a dobândi cunoștințe solide în industria petrolieră
Candidații se pot înscrie până la data de 8 mai 2015 pentru programul de studiu la zi, cu durata de 2 semestre
Participanții cu performanțe deosebite vor avea ocazia de a deveni membri ai dinamicei echipe internaționale a Grupului MOLBUCUREȘTI, Aprilie 21, 2015 – Grupul MOL oferă tinerilor absolvenți din România oportunitatea de a dobândi cunoștințe profesionale solide, acces la programe informatice de top și experiența unor operațiuni complexe chiar în interiorul industriei petroliere, prin participarea la PIMS Academy 2015.
PIMS Academy este un program de studii postuniversitare desfășurat în Ungaria în mai multe orașe, care oferă un atestat profesional acreditat: Specialist în Optimizarea Lanțului de Aprovizionare în Industria Petrolieră  - Supply Chain Optimisation in Petroleum Industry (SCOPI).
Candidații cu performanțe deosebite vor avea oportunitatea de a deveni membri ai dinamicei echipe internaționale a Grupului MOL. 72% dintre absolvenții primelor patru ediții ale PIMS Academy sunt acum angajați ai companiilor Grupului MOL, la nivel internațional.
Durata programului este de două semestre, la care se poate adăuga un an suplimentar de training la angajator. Candidații eligibili sunt cei care dețin o diplomă de licență sau de master sau echivalentă a acestora în chimie, inginerie chimică, tehnologia informației, matematici aplicate, economie sau administrarea afacerilor și au cel mult doi ani de experiență de lucru. Absolvenții de până acum ai PIMS Academy au intrat în program după ce au studiat anterior inginerie, economie, tehnologia informației, matematică sau fizică.
PIMS Academy va începe în luna Septembrie 2015 iar participanții vor primi un atestat profesional acreditat, vor acumula experiență apreciată pe piața muncii și vor beneficia de sprijin financiar, de un sistem competitiv de stimulente și training orientat pe latura practică.
Candidații trebuie să se înscrie în PIMS Academy 2015 până la 8 Mai, 2015 prin secțiunea dedicată ”PIMS Academy Participant” a paginii de cariere a Grupului MOL pe platforma LinkedIn. Cunoașterea avansată a limbii engleze este o condiție esențială, iar experiența de lucru, în special în domeniul industrial, constituie un avantaj.
 
Scopul programului este acela de a instrui specialiști în industria petrolieră pentru Grupul MOL, profesioniști calificați pentru activități de management al lanțului de aprovizionare, modelarea și optimizarea întregului lanț valoric, maximizarea utilizării capacităților de rafinare, logistice, comerciale și de petrochimie.
Programul conferă eduație profesională apreciată pe piața muncii, în cadrul unui orar la zi, în colaborare cu Facultatea de Tehnologia Informației a Universității Panonia. Grupul MOL Oferă un sprijin financiar important pentru curicula, iar participanții vor beneficia de un sistem de stimulente pe parcursul studiilor.
Pentru detalii și întrebări vă rugăm să vă adresați la pimsacademy@mol.hu.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii