Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Germanos îşi relansează website-ul

ro

22 Mar, 2013 18:35 1348 Marime text
Bucureşti, 22 martie 2013 – Germanos Telecom România anunţă relansarea website-ului www.germanos.ro, care vine cu un nou design, o interfaţă îmbunătăţită şi caracteristici mai uşor de utilizat.

Lansarea noului website este parte a eforturilor continue ale retailerului de a facilita tuturor pasionaţilor de tehnologie accesul rapid şi simplu la informaţii despre gama completă de produse şi servicii de la Germanos, COSMOTE şi Romtelecom. Noua versiune a site-ului are disponibile noi taburi, cu o structură nouă, care oferă utilizatorilor o experienţă optimizată, reducând timpul de aşteptare alocat fluxului de vânzări.

Printre elementele importante ale noului website se regăsesc: opţiunea de comandă – utilizatorii înregistraţi au posibilitatea de a comanda online, aceştia putând alege produsele şi magazinul de unde preferă să le ridice. După acest pas, angajaţii magazinului Germanos vor informa potenţialul cumpărator când poate veni în magazin să cumpere produsul comandat; opţiunea de localizare a magazinelor – utilizatorii pot găsi mai uşor magazinele cel mai bine poziţionate în funcţie de punctul lor de interes, prin noua opţiune de localizare, beneficiind de Google Maps; informaţii despre produs – calea spre identificarea celor mai potrivite produse, în funcţie de nevoile utilizatorilor, este facilitată de noi opţiuni precum „filtrează”, „compară cu”, „ordonează după”, „combină cu” etc.

De asemenea, gama variată de G-servicii beneficiază de un tab nou, dedicat, în timp ce numai pentru telefoane mobile site-ul afişează într-un tab dedicat preţurile cu abonament, pentru un contract de 12 sau 24 de luni.

„Ne dorim ca acest nou website să optimizeze experienţa utilizatorilor şi să crească productivitatea, prin reducerea activităţilor precedente vânzării. Oferim astfel tuturor celor pasionaţi de tehnologie o navigare mai plăcută şi mai eficientă printre produsele şi serviciile noastre, pornind de la obiceiurile de consum online şi interesele utilizatorilor în privinţa afişării produselor şi a informaţiilor despre acestea. Angajaţii magazinelor vor continua să aibă un rol esenţial în filozofia noastră de a «conecta cu tehnologia», furnizând clienţilor detalii despre cele mai noi smartphone-uri, tehnologii şi tendinţe actuale sau viitoare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE & Germanos.

Pentru orice întrebări despre funcţionalităţile noului website, compania va pune în curând la dispoziţie o linie telefonică unde o echipă dedicată de agenţi va prelua solicitările consumatorilor pe această temă. De asemenea, clienţii au deja disponibil pe noul site formularul online de contact, iar întrebările adresate prin intermediul acestuia vor primi răspuns în termen de 24 de ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii