Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:12 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul de Dans Maritimo - ediţia a II-a

ro

27 Mar, 2013 12:16 891 Marime text
27 martie 2013

Festivalul de Dans Maritimo - ediţia a II-a


Aşa cum v-am promis încă de la apariţia noastră pe piaţa constănţeană de profil, la Maritimo Shopping Center, evenimentele au continuitate. Aşadar, vă aşteptăm în acest weekend cu un eveniment cu totul special – Festivalul de Dans Maritimo – care a ajuns la ediţia a II-a!
Cu siguranţă aţi citit despre copiii talentaţi ai Constanţei. Sau aveţi copii care impresionează cu talentul lor. Sau, poate, vecinii dumneavoastră au astfel de copii. Indiferent unde se află “talentele”, în acest weekend le puteţi vedea pe toate la ediţia a II-a a Festivalului de Dans Maritimo.
Dansul înseamnă energie, distracţie, talent, artă şi educaţie. Pentru că şcoala reprezintă, pe lângă pregătirea educaţională şi intelectuală, şi desăvârşirea artistică şi fizică, şcolile de dans din Constanţa vin să vă prezinte, sâmbătă, 30 martie, workshop-uri de câte 30 de minute fiecare pentru aproape toate stilurile de dans, pe parcursul întregii zile. De la ora 16.00, veţi avea plăcerea să urmăriţi câte un show de prezentare a fiecăreia dintre şcolile participante la eveniment.
Festivalul de Dans Maritimo continuă duminică, 31 martie, de la ora 18.00 şi va fi prezentat publicului spectator de către cunoscutul artist Wilmark. Pe lângă reprezentaţiile şcolilor, constănţenii care vor spune “da” acestui eveniment vor avea ocazia să urmărească şi perechi de dansatori al căror talent a fost premiat în concursuri naţionale şi internaţionale. Evenimentul va avea loc pe scena amplasată la Intrarea 1.
Aşadar, toţi doritorii de spectacol de bună calitate, fie ei copii, părinţi sau bunici, sunt invitaţi să-şi petreacă acest weekend la Maritimo!
Vă aşteptăm!

Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România. Further information under: www.immofinanz.com.

Maritimo Shopping Center

Ti-a placut articolul?

Comentarii