Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exponatura şi Mastershow culinar la Maritimo!

ro

17 Oct, 2013 20:13 1320 Marime text
Dacă vreţi să învăţaţi să trăiţi, să mâncaţi şi să fiţi sănătoşi, dacă doriţi să vă puneţi la curent cu cele mai recente inovaţii în domeniul alimentaţiei şi cosmeticii bio sau dacă doar vreţi să vă verificaţi starea de sănătate la unul dintre centrele de diagnostic şi tratament naturist, vă aşteptăm la Maritimo Shopping Center.

              Începe pe 17 octombrie şi este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de profil din ţară. Târgul Exponatura, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa la Maritimo oferă publicului constănţean alternativa unui nou mod de viaţă, bazat pe standardele sănătăţii tradiţionale, fără E-uri, aditivi, conservanţi şi chimicale. Târgul Exponatura, bazat pe un concept cu un grad ridicat de atractivitate pe piaţa sud-est europeană, oferă o gamă completă de resurse şi informaţii, constând în produse, tehnologii şi servicii eco (bio), naturale şi organice. Aşadar, timp de patru zile, numeroşi producători, importatori şi furnizori de produse, tehnologii şi servicii din domeniul bio-natural vor avea ocazia să interacţioneze atât cu publicul larg, interesat de produsele şi serviciile necesare unui stil de viaţă sănătos şi natural, cât şi cu distribuitori, consumatori, investitori şi experţi implicaţi activ în acest domeniu.

Pentru a dezvălui câteva informaţii din culisele acestui supereveniment, în ce priveşte alimentaţia sănătoasă, aici găsiţi: alimente bio şi produse tradiţionale, produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi, ceaiuri, siropuri şi produse dietetice, produse apicole, uleiuri naturale, tincturi şi extracte din plante, plante medicinale etc. În ce priveşte îngrijirea corporală, indiferent de vârstă, specialiştii prezenţi la Exponatura vă pot recomanda: produse organice pentru copii şi produse de întreţinere corporală şi înfrumuseţare cum ar fi cosmetice şi produse bio pentru îngrijirea corporală, make-up, echipamente şi aparatură pentru estetică. Dacă doriţi să vă testaţi starea de sănătate, la unul dintre centrele de diagnostic şi tratament naturist sau la centrele de medicină puteţi face acest lucru.

Şi tot aici puteţi afla, direct de la sursă, informaţii despre medicina tradiţională, remedii naturale, medicină vibraţională, homeopatie şi fitoterapie, nutriţie, apiterapie, metode de purificare a apei, relaxare, meditaţie şi masaj - diagnosticarea stării energetice a organismului cu diverse dispozitive. Dacă doriţi să achiziţionaţi sau să vă interesaţi de produse de curăţenie, detergenţi şi soluţii bio pentru casă, ambalaje ecologice sau edituri, librării şi presă de specialitate, Târgul Exponatura este locul perfect.
              Sâmbătă poposesc la Maritimo şi vedetele preferate din supershow-ul Masterchef, difuzat de Pro Tv, pentru evenimentul ce se desfăşoară sub egida “un spectacol culinar care promovează consumul regulat şi excesiv de fructe şi legume, nuci şi seminţe!”. Aşadar, îl puteţi vedea pe Mr. C (Ciprian Lepădatu) “in love with V life”, alături de invitaţii săi, Bogdan Alexandrescu, alias “Dexter”, şi Alex Petricean, alias “D’Artagnan”, într-un show culinar de excepţie, “bucătărind” preparate în premieră, bazate exclusiv pe ingrediente din fructe, legume, nuci, semniţe, în combinaţii spectaculoase, însă foarte simplu de făcut. Cei trei pasionaţi de bucătărie vă invită să descoperiţi cum mâncărurile simple sunt şi cele mai bune şi mai sănătoase. “Pregătind preparate fără zahăr sau grăsimi rele, te vom răsfăţa atât cu smoothie-uri pline de vitamine, cât şi cu preparate de bază şi deserturi, atât de simplu de făcut încât vei deveni fanul lor numărul 1”, promit vedetele. Aşadar, sâmbătă, începând cu ora 17.00, sunteţi aşteptat la Maritimo Shopping Center, în zona food court, la un mastershow culinar în premieră, în care “inventivitatea şi spectacolul îţi vor bine-dispune întreaga familie”, declară organizatorii.
              Vă aşteptăm!
 
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
 
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
 
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii