Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublează magia Crăciunului din acest an cu ofertele speciale de la COSMOTE

ro

27 Nov, 2013 13:48 2138 Marime text
Crăciunul este acea perioadă din an când magia invadează casele cu bucurie, iar oamenii petrec mai mult timp povestind cu cei dragi la telefon, trimițând urări prin SMS-uri sau navigând pe internet pentru a găsi cadoul perfect pentru familie și prieteni. În acest an, COSMOTE are o nouă campanie promoțională și intensifică magia sărbătorilor, oferind beneficii duble pentru clienții cu abonament și prepaid.

„Beneficiile dublate permit clienților noștri să împărtăşească de două ori mai multe poveşti, mai ales în perioada sărbătorilor, bucurându-se astfel pe deplin de experiența telefoniei mobile, fără să își facă griji în privinţa costurilor. Mai mult, prin intermediul ofertei convergente cu Romtelecom, dovedim încă o dată că avem întotdeauna în vedere furnizarea celui mai bun raport calitate – preț atunci când proiectăm produsele și serviciile noastre”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidențial România.

Clienții cu abonament ai COSMOTE România au acum disponibile beneficii duble, în plus faţă de cele deja existente în portofoliul COSMOTE Free. Astfel, numărul de minute naționale și internaționale zona 1 va fi dublat pentru clienții care aleg abonamentele COSMOTE Free S sau M pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. De asemenea, clienții care aleg abonamentul COSMOTE Free L sau Free XL vor primi dublul traficului recomandat. Alături de beneficiile duble, portofoliul de abonamente COSMOTE Free continuă să ofere internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom și SMS-uri nelimitate în reţea.

În plus, COSMOTE completează promoţia la abonamente prin oferirea unei reduceri de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date COSMOTE, dacă acesta este activat împreună cu un serviciu Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) în reţeaua magazinelor COSMOTE, până pe 15 ianuarie 2014. Reducerea de 20% se aplică atât planurilor tarifare COSMOTE de voce sau date, cât și abonamentului de televiziune de la Romtelecom și este disponibilă pentru o durată de 12 luni pentru contractele semnate pe 24 luni.

În același timp, pentru clienții prepaid, COSMOTE oferă apeluri și SMS-uri nelimitate în rețea și de asemenea beneficii duble pentru extraopțiunile Start Unlimited (5 euro credit), Super Unlimited (6 euro credit) și Premium (9 euro credit). Bonusul de Sărbatori este disponibil pentru clienții care activează sau reactivează extraopțiunile menționate mai sus.

Astfel, de exemplu, ca urmare a beneficiilor suplimentare incluse în extraopțiunea Super Unlimited, noua ofertă prepaid va consta în apeluri nelimitate în rețeaua COSMOTE, SMS-uri nelimitate naționale, inclusiv în rețeaua COSMOTE, 6.000 de minute către rețeaua fixă Romtelecom, 350 de minute naționale/internaționale către rețele fixe și mobile din Uniunea Europeană și 200 MB trafic de date. Bonusul (care nu va fi recurent) trebuie solicitat de client în fiecare lună printr-un SMS trimis la 9627, fără costuri.
Mai multe detalii despre oferta promoțională completă sunt disponibile pe www.dubleazamagia.ro.
 
 ***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 30 septembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii