Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu patinele de la Lidl, iarna ta va fi plină de distracție!

ro

09 Dec, 2013 18:46 1728 Marime text
Bucureşti, 9 decembrie 2013 – Iarna aceasta bucură-te de fiecare ocazie de distracție pe gheață! Din 12 decembrie, Lidl vine în întâmpinarea planurilor tale de vacanță cu oferte tentante, care te vor face să visezi la piruete pe patinoar.
 
Iarna aceasta, descoperă plăcerea de a patina și bucură-te de momente de neuitat alături de cei dragi. Un excelent mod de a de te destinde, patinajul este un sport îndrăgit, cu o istorie îndelungată, iar patinele, compuse în preistorie din oase de animale, au evoluat și ele odată cu timpurile. Astfel, în 1882, la Viena, era deja posibilă efectuarea săriturii Axel – în care patinatorul face o rotație și jumătate în aer. Iar celebrul salt Lutz, ce poartă numele inventatorului său – Alois Lutz, un patinator austriac, a apărut în 1913.
 
Combinând distracția cu sportul, patinajul are și beneficii asupra sănătății tale, întărindu-ți musculatura și ajutându-te să arzi calorii. Este foarte important să îți alegi o pereche bună de patine, care să-ți susțină confortabil glezna. Nu te grăbi să prinzi din urmă patinatori celebri, precum Sonja Henje sau Evgheni Plușenko, important e să te simți bine alături de prieteni!
 
Completează-ți echipamentul de distracție pe gheață cu o pereche de patine de la Lidl (129 de lei/perechea). Îi poți bucura și pe cei mici cu o vizită la patinoar, oferindu-le în dar o pereche de patine ajustabile pentru copii, cu diferite modele pentru fete și băieți (109 lei/perechea). Disponibile din 12 decembrie, patinele din oferta Lidl au o ghete confortabile, dotate cu sistemul Easy-Slip-in, pentru o încălțare ușoară. Totodată, sunt prevăzute cu un branț interior confortabil, cu amortizare pentru călcâi, dar și cu o dotare antibacteriană.
 
Disponibil la Lidl începând cu 16 decembrie, bobul (149 de lei) este cadoul perfect care oferă copiilor bucuria unei experiențe deosebite pe pârtie. Acesta este destinat copiilor de peste trei ani și este prevăzut cu frână din oțel și volan din metal.
 
Fii pregătit pentru distracție iarna aceasta! O vizită la Lidl te poate ajuta să-ți completezi echipamentul pentru patinoar, astfel încât singura ta grijă va fi planificarea vacanței.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii