Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crown Cheeseburger, o combinație inedită de pizza și cheeseburger de la Pizza Hut și Pizza Hut Delivery

ro

11 Nov, 2013 14:54 2310 Marime text
Bucureşti, 11 noiembrie 2013. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery lansează Crown Cheeseburger, o nouă combinație inedită de pizza și cheeseburger. Blatul special al noului sortiment de pizza este format dintr-o margine umplută cu mini burgeri delicioși și sos burger. În sezonul rece avem nevoie de mai multă energie și proteine pentru a face față efortului depus de organism la temperaturile scăzute, de aceea pizza regală, Crown Cheeseburger, este cea mai bună soluție pentru zilele răcoroase și serile petrecute împreună cu prietenii.
 
„După cum v-a obișnuit deja, Pizza Hut îndrăznește să reinventeze aluatul și în această iarnă și vă oferă o nouă combinație unică, inovatoare, care aduce împreună prospețimea blaturilor Pizza Hut și gustul delicios al burgerilor. Crown Cheeseburger este un sortiment de pizza creat pentru a fi savurat împreună cu familia și prietenii în momentele de distracție, fie la restaurant, fie acasă”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.
 
Crown Cheeseburger oferă o experiență culinară ”demnă de un rege”, bazată pe rețeta originală ce include: carne de vită, ceapă roșie, castraveți murați, sos burger, Mozzarella, Cheddar, salată, felii de roșii și sos de muștar.
 
Pizza Crown Cheeseburger este disponibilă în restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014. Pentru Pizza Hut Delivery puteți comanda online pe www.pizzahutdelivery.ro sau la numerele de telefon 021.210.10.10 și noul număr cu tarif normal în rețelele mobile *1010.
 
* * * * *
 
 
Despre Pizza Hut
Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine opt restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti şi Timişoara. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.
 
Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.
 
 
 Despre Pizza Hut Delivery
Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii