Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE Xplore, primul smartphone cu procesor Quad Core sub brand propriu din România

ro

23 Oct, 2013 14:32 1660 Marime text
Bucureşti, 23 octombrie 2013
 
Un smartphone la un preţ accesibil este esenţial în ziua de azi, mai ales pentru consumatorii români interesaţi să fie conectaţi la tot ce îi înconjoară, de la familie, prieteni până la orice se întâmplă la serviciu. Astfel, în linie cu strategia sa centrată pe smartphone, COSMOTE România prezintă COSMOTE Xplore, primul smartphone cu un procesor Quad Core lansat de un operator mobil sub propriul brand pe piața românească.
 
COSMOTE Xplore dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, un touchscreen LCD de 4 inci cu o rezoluţie de 800x480 pixeli şi funcționează cu sistemul de operare Android, 4.1.2 Jelly Bean. COSMOTE Xplore este un telefon simplu și accesibil, perfect pentru cei care caută cel mai bun raport calitate-preț atunci când aleg un smartphone, are o cameră foto de 5MP cu autofocus și bliț LED ce permite realizarea de fotografii de înaltă calitate.
 
Noul telefon sub brand propriu COSMOTE este compatibil cu funcţia HD Voice, astfel încât conversațiile vor avea o calitate audio de o claritate de cristal și zgomot de fundal redus, sporind acurateţea apelului. COSMOTE Xplore oferă conectivitate Wi-Fi Direct și Bluetooth 4.0 și are o memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 4GB, care poate fi extins până la 32GB prin intermediul unui card microSD.
 
COSMOTE Xplore are o baterie de tip Li-Ion de 1800mAh, Radio FM şi GPS pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare și vine cu o serie de aplicaţii utile pre-instalate, precum web’n’walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation şi Tărâmul Basmelor powered by COSMOTE.
 
Terminalul este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos la prețul de 129 lei cu COSMOTE Free M, încheiat pe o durată de 2 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii