Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:42 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România reduce tarifele în roaming

ro

22 May, 2012 16:55 881 Marime text

COSMOTE România reduce tarifele în roaming

Bucureşti, 22 mai 2012

COSMOTE România continuă să reducă tarifele în roaming în statele membre ale Uniunii Europene cu până la 186%, începând cu 1 iulie 2012.

COSMOTE România reduce cu 17,1% tarifele pentru apeluri de voce iniţiate din ţări membre ale Uniunii Europene şi cu 27,2% pe cele pentru apelurile primite în spaţiul UE, începând de la 1 iulie, conform reglementărilor Comisiei Europene. Noile tarife se aplică tuturor clienţilor COSMOTE; atât abonaţii cât şi utilizatorii de cartelă preplătită vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,29 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri iniţiate, respectiv 0,08 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri primite în ţările UE şi 0,09 euro/SMS. Pentru trafic de date, clienţii COSMOTE vor beneficia de reducerea tarifelor cu 186%, astfel, începând cu 1 iulie, tarifele pentru acest serviciu în roaming în spaţiul Uniunii Europene va fi de 0,70 euro/MB (fără TVA), plătit pentru 1KB. În plus, pragul de 50 euro va fi aplicabil şi pentru clienţii care utilizează serviciul de roaming în orice ţară din lume.

„Reducerea tarifelor de roaming în cadrul Uniunii Europene şi extinderea serviciul de anunţare a depăşirii pragului în toate ţările din lume vin în avantajul tuturor clienţilor COSMOTE, fie că merg în călătorii de afaceri sau de relaxare, care se vor bucura mai mult să folosească telefoanele mobile în străinătate, fără nicio grijă şi mai relaxaţi din punctul de vedere al costurior”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Mai mult, clienţii COSMOTE se pot bucura, de asemenea, de beneficiile extraopţiunii Roaming Traveler, disponibilă atât pentru abonaţi, cât şi pentru utilizatorii prepaid, prin care îşi pot folosi minutele naţionale şi internaţionale incluse în abonament sau extraopţiuni pentru a comunica atunci când călătoresc peste hotare. Între timp, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de comunicare în roaming în Uniunea Europeană, abonaţii COSMOTE România pot beneficia şi de avantajele ofertelor foarte atractive pentru traficul de date: permisele Travel&Surf, care facilitează traficul de date în roaming fără griji şi extraopţiunile de Internet în roaming, ambele deservind toate nevoile de comunicare, de la cele mai mici şi ocazionale până la utilizarea extinsă de servicii de date.


***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 31 martie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii