Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:49 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România lansează un nou portofoliu de abonamente, pornind într-o călătorie de transformare

ro

19 Sep, 2013 11:16 1233 Marime text
Bucureşti, 19 septembrie 2013
 
COSMOTE România revoluţionează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. De acum înainte, la COSMOTE, „nelimitat” nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.
 
„Aceasta este o călătorie de transformare în care ne-am angajat şi care va oferi simplitate şi calitate în beneficiul clientului, prin acţiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare nouă călătorie începe cu o altă abordare, astăzi le oferim clienţilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienţa telefoniei mobile devine mai uşor de înţeles, pornind de la convingerea că valoarea se regăseşte în cele mai simple lucruri”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România.
 
„Adevărata valoare stă în lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, începând de astăzi, clienţilor noştri le va fi mult mai uşor să realizeze cele mai potrivite alegeri în termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitată în reţea şi de date mobile, precum şi de reportarea minutelor naţionale – începând de la abonamentul Free S”, a declarat Mathias Hanel, Chief Commercial Officer România.
 
COSMOTE România lansează astăzi portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom, SMS-uri în reţea nelimitate şi minute naţionale/internaţionale către zona 1. Începând de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele naţionale/internaţionale către zona 1 vor fi reportate pentru luna următoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic în categoria sa de preţ, fiind gândit pentru o nevoie de consum specifică şi reprezentând cel mai bun raport calitate – preţ.
 
În asociere cu noile planuri tarifare, COSMOTE furnizează cele mai bune oferte pentru smartphone-uri începând de la 1 leu. În plus, clienţii au posibilitatea de a cumula subvenţia la telefon atunci când achiziţionează două sau mai multe abonamente, existând, de asemenea, oferte speciale pentru cei care au deja un terminal şi nu doresc să beneficieze de reducerea de preț. În linie cu strategia orientată către segmentul smartphone, prin noul său portofoliu, COSMOTE îmbunătățește experiența de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicații mobile în funcție de planul tarifar ales.
 
 

Descriere COSMOTE
Free S
COSMOTE
Free M
COSMOTE Free L
Tarif lunar (€/lună, TVA inclus) € 8.8 € 15 € 31
Minute în reţea NELIMITAT
 
SMS-uri în reţea
Minute Romtelecom
Trafic inclus de date
Minute naţionale/ internaţionale zona 1 100 250 NELIMITAT
 
SMS-uri naţionale - 250
Trafic recomandat 100 MB 250 MB 1 GB
Aplicaţii incluse RadarMe RadarMe RadarMe
Mireo Navigation
Dolce Mobile TV
Viteză download pentru traficul recomandat 21.6 Mbps 43.2 Mbps 43.2 Mbps
Viteză de download pentru traficul adiţional 32 kbps 64 kbps 64 kbps
 
Mai multe informaţii despre noile planuri tarifare sunt disponibile aici.
 
În plus, pentru clienţii care doresc să îşi extindă traficul de date recomandat, COSMOTE România lansează extraopţiuni noi care furnizează până la 4GB extra-trafic: opţiunile Connect Mobile Free şi 3 opţiuni BlackBerry Free – pentru dependenţii de BlackBerry.
 

Extraopţiune Tarif lunar (€/lună, TVA inclus) Trafic inclus Trafic recomandat
Connect Mobile Free S 4,34 €  
 
NELIMITAT
400 MB
Connect Mobile Free M 6,20 € 700 MB
Connect Mobile Free L 9,30 € 2,5 GB
Connect Mobile Free XL 11,78 € 4 GB
 
Detalii suplimentare despre extraopţiunile Connect Mobile Free sunt disponibile aici.
 

Extraopţiune Tarif lunar (€/lună, TVA inclus) Trafic BlackBerry Trafic de streaming inclus Streaming de trafic recomandat
BlackBerry Free S 6 € NELIMITAT
(fără limită de viteză)
 
NELIMITAT
150 MB
BlackBerry Free M 9 € 300 MB
BlackBerry Free L 14 € 500 MB
 
Mai multe informaţii despre noile extraopţiuni BlackBerry Free sunt disponibile aici.
 
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 30 iunie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii