Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE oferă în exclusivitate HTC Desire 500, un nou smartphone dual SIM

ro

24 Oct, 2013 12:04 1844 Marime text
Bucureşti, 24 octombrie 2013
 
COSMOTE România continuă să-și extindă portofoliul de telefoane dual SIM și oferă clienților săi acces la tehnologie de înaltă calitate. Astfel, COSMOTE aduce HTC Desire 500, un nou telefon dual SIM disponibil în exclusivitate în portofoliul operatorului, care oferă utilizatorilor cea mai bună experiență la un preț accesibil.
 
Noul smartphone HTC Desire 500 are un touchscreen de 4,3 inci, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1,2GHz și vine cu sistemul de operare Android cu HTC Sense. Telefonul oferă o performanţă audio de înaltă calitate datorită tehnologiei integrate Beats Audio™.
 
Terminalul are o cameră foto de 8MP cu un procesor HTC ImageChip dedicat, perfect pentru persoanele care sunt tot timpul în mişcare și pasionate de a fotografia orice întâlnesc în drumul lor, pentru a le posta apoi pe rețelele de socializare. De asemenea, camera dispune de funcția Video Highlights, prin care pot fi reunite într-un mini clip de 30 de secunde fotografiile realizate la un anumit eveniment special. În plus, telefonul are și o cameră frontală de 1,6 MP.
 
HTC Desire 500 oferă conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, este compatibil cu tehnologia NFC și dispune de DLNA pentru un streaming media wireless de la telefonul mobil către un televizor sau calculator compatibil. Telefonul dispune de o memorie RAM de 1 GB şi 4 GB spaţiu de stocare, care poate fi extins pâna la 64 GB prin intermediul unui card microSD.
 
Noul terminal dual SIM are o baterie cu o capacitate de 1800mAh ce oferă un timp de convorbire de până la 12,1 ore în WCDMA și până la 17,8 ore în GSM, iar în standby o durată de până la 435 ore în WCDMA și până la 401 ore în GSM.
 
HTC Desire 500 este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos la prețul de 129 lei cu abonamentul COSMOTE Free L, încheiat pe 2 ani, respectiv la preţul de 999 lei (TVA inclus) fără abonament.
 
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 30 iunie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii