Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

cora România ajută 10 asociații de caritate prin campania Luna cora

ro

14 May, 2013 13:46 1395 Marime text
cora România ajută 10 asociații de caritate prin campania Luna cora

cora România organizează și anul acesta operațiunea Luna cora, în perioada 7 mai – 31 iulie, în toate cele 10 hipermarketuri ale sale. După ideea că fiecare bănuț este valoros, cora își invită clienții să fie generoși și să doneze la casele de marcat orice sumă de bani doresc, oricât de mică, către organizațiile de caritate alese de hipermarketuri în cadrul acestei campanii.
Donațiilor clienților li se vor alătura importante donații din partea cora. Grație acestei campanii, cora România a direcționat în 2012, din donațiile clienților și donațiile sale, aproximativ 78.000 de euro în conturile a opt organizații caritabile. Casierele care au strâns cei mai mulți bani de la clienți, au fost premiate de hipermarketuri. Anul acesta, s-au alăturat campaniei și cele două magazine noi, cora Bacău și cora Alexandriei.

Organizațiile partenere ale programului Luna inimilor deschise sunt:
cora Pantelimon București : SOS Satele Copiilor
cora Lujerului București: M.A.M.E
cora Sun Plaza: Salvați Copiii
cora Cluj Napoca: Little People
cora Drobeta Turnu Severin: Asociația Handicapaților Fizic Filiala Mehedinți
cora Baia Mare: Fundația Somaschi
cora City Park Constanța: Fundația Baylor Marea Neagră
cora Arad: Asociația Educatio
cora Bacău: Fundația de Sprijin Comunitar Bacău
cora Alexandriei: PRO VITA
cora își ia foarte în serios rolul de membru în comunitățile din care face parte, iar magazinele noastre au dezvoltat, în timp, relații de suflet cu organizațiile pe care le sprijină. Nu ne limităm doar la a face donații, ne invităm și clienții să ajute, pentru că fiecare dintre noi are, la un moment dat, nevoie de generozitatea celorlalți. Pe lângă ajutorul financiar, magazinele desfășoară și alte programe cu fundațiile respective, programe necesare pentru o cât mai bună susținere atât materială, cât și socială a persoanelor aflate în grija organizațiilor. Ne bucurăm că anul acesta vom putea ajuta mai multă lume, având în vedere că în campanie au intrat și cele mai noi magazine ale noastre, cora Bacău și cora Alexandriei. Sperăm ca suma de anul acesta să depășească 100.000 de euro”, a declarat Ana Maria Florea, Responsabil PR cora România.

cora România are în prezent zece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și șase în provincie, la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii