Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cora ajută școlile de la țară 1.900 de ghiozdane donate în județul Constanța; 7.000 în toată țara

ro

16 Sep, 2013 14:14 1455 Marime text
cora City Park și cora Brătianu din Constanța au donat 1.900 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la școlile din Corbu, Costinești, Cumpăna, Agigea și Amzacea în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei «Școlile de la țară».
 
Prin această campanie, cora România a donat în prima zi de școală 7.000 de ghiozdane cu rechizite către 43 de școli, în principal rurale, din jurul Bucureștiului și a orașelor în care cora are magazine. Numărul de ghiozdane dăruite este dublu față de cel de anul trecut.
 
Cristian Năstase, Director cora City Park:
«Anul trecut, la prima ediție a acestei campanii desfășurată în localitatea Lumina, am văzut pe chipurile copiilor zâmbete de bucurie. Primeau un mic ajutor pentru un început de școală mai prietenos. Momentul m-a marcat și mai mult datorită lacrimilor din ochii unor copii pentru care poate era primul ghiozdan nou. cora dorește să fie alături de comunitățile locale și să stabilească punți din inimă. Anul acesta s-au alăturat campaniei și colegii de la Brătianu și, împreună, am putut ajuta copiii din cinci localități.»
Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii cora.
 
cora România are în prezent unsprezece magazine: patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău. Compania mai deschide anul acesta încă un magazin la Ploiești.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii